uçucu kuşun iyisi yatık olmaz atletiktir kilo almaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vakurturna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

vakurturna

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sait görgülü
Meslek
eczacı
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bende bir arka takkalı koyu gök vardı rengi aynı yaban gibi bir dişi arkadaş getirdi biryerden tutmuş dedim bu kuşa yem vermeye değmez sonra kuşu alıştırınca bir uçurdum o da ne kuş şimdiye kadar gördüğüm en iyi perfonmans kuşu, ne zaman uçursam en az 1 1.5 saat uçuyor her uçuçunda 8-10 dam yapıyor her damında uzun gidiyor ama az takla atıyor sonra kuş birinde uçarken ağaca çarptı kanadı sakatlandı tam 1 ay yerinden kalkamadı sonra uçmaya başladı hiç sık takla falan yok bu sefer yarım saat uçup daha az dam yapıyor sonra kuşa nazar oldu boynu döndü ve öldü.Bu kuşa da diğer kuşlarla eşit miktarda yem verdim ama uçmadığı zaman bile fiziki yapısı değişmedi hep atletikti tam perfonmans kuşu idi.benim diğer kuşlar tavuk gibi oldu öyle kilo aldılar ki kanat sesleri 100 metreden duyulur oldu:)

Aynı olayları bende yaşadım. Bi tanıdığımın arapları vardır 25 senelik bir soy. 2 sene yatırmama rağmen hiç bir kilo alma durumu veya hantallaşma olmadı. Oyununda bir bozulma da yoktu. Fakat böyle kuşlar her yerde bulunmuyo. mesela tanıdığım kişi bu arapların çiftini 10 bin TL ye satıyo. Dostlarına verirken de sadece erkeklerini veriyo :D

Geri