UÇUM YERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraltakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kraltakla

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çetin koçhan
Meslek
koçhan
İlgi Alanı
Kediler
UÇUM YERİMİZ

Ekli dosyalar

• DSCI4160.webp
    DSCI4160.webp
    3.7 MB · Görüntüleme: 1,867
  • DSCI4163.webp
    DSCI4163.webp
    3.6 MB · Görüntüleme: 1,781
  • DSCI4200.webp
    DSCI4200.webp
    3.6 MB · Görüntüleme: 1,830
cidden gayet güzel yer yapmışsınız.. eleştiri gibi algılamayın sakın sadece sanki ağaçlık bölge olduğu için atmaca şahin belasıda çok olur gibi geldi... diyeceksiniz binaların arasına da yuva yapıyo bu yırtıcılar

selamlar çetin bey
Uçum yeriniz çok güzel olmuş.
Uçurma sandığı yöntemine kuşlarınızı nasıl alıştırdığınızı anlatır mısınız ?

ekran20009' Alıntı:
cidden gayet güzel yer yapmışsınız.. eleştiri gibi algılamayın sakın sadece sanki ağaçlık bölge olduğu için atmaca şahin belasıda çok olur gibi geldi... diyeceksiniz binaların arasına da yuva yapıyo bu yırtıcılar
:) eyvallah arkam mezarlık günde en az 3 kişi gömüyolar onlarla birlikte bende dua eince atmaca kuşlarıma yanaşmıyo die düşünüyorum çok var atmaca ama bana karışmıyolr :))

kara01' Alıntı:
selamlar çetin bey
Uçum yeriniz çok güzel olmuş.
Uçurma sandığı yöntemine kuşlarınızı nasıl alıştırdığınızı anlatır mısınız ?
a.s teşekkür ederim öncelikle yavrular ilk orada görüyor dişarıyı başka biryerde görmüyor sandığın içinede yemle alıştırıyorsun aç olunca bi ka kere içeri girip güvende olduğunu hissedince her arkalamanda girer içeri

tebrik ederim güzel olmuş.Kuşlarınızı evde rahat ucuramadıgınız için mi böyle bir yere ıhtıyac duydunuz

abı atmaca sezonu yenı basladı sen yıne dıkkat et gercı bundan sonra hava sartlarıda zorlucak guzel hava buldukca kacırmamak gerek ıyı kuslar yetıstırıp ucurman dılegıyle bızde gelır ızlerız abı ;)

abi kümesinizde uçuramıyormusunuz neden bölyle bi yere ihtiyaç duydunuz anlamadım ama emek verimişsiniz tebrikler.

bora83' Alıntı:
tebrik ederim güzel olmuş.Kuşlarınızı evde rahat ucuramadıgınız için mi böyle bir yere ıhtıyac duydunuz
saolasın eyvallah yerimdede uçuruyorum ama bu sene turnuvalara katıldım gelen gidene yerimmüsait olmuyor böle daha rahat olacağı için yaptım

cok güzelmiş bencede güzel emek

sevgili arkadaşım
çok güzel olmuş yeriniz fakat
her kuş açık yere oynamaz o bakımdan resimdeki kulubeden tarafı daha dar bir alan yapsa idin çok daha iyi olurdu derim bu benim fikrimdir sadece.
oyun kuşu dar yere daha iyi oynar çok açık yerde oynayan kuştan randıman almak zordur.
güle güle uçur

selami06' Alıntı:
sevgili arkadaşım
çok güzel olmuş yeriniz fakat
her kuş açık yere oynamaz o bakımdan resimdeki kulubeden tarafı daha dar bir alan yapsa idin çok daha iyi olurdu derim bu benim fikrimdir sadece.
oyun kuşu dar yere daha iyi oynar çok açık yerde oynayan kuştan randıman almak zordur.
güle güle uçur
güzel yorumun için saolasın keşke hep böle bilgili insanlarla karşılaşsak tanışsak doğru sölüyorsun arfkadaşım her kuş oynamaz açık alana bu sene geçtim ben yoksa çatımda var yerim güzel ordada uçurduğum kuşlarım var bu sene turnuvalara katıldım açık alan daha müsait olur die düşündüm kuşlarımız oynar oynamaz sıkıntımız yok biraz ilgi biraz bilgi işi çözüyoruz saygılar

Dalıcı kuşlarda kullanıldığına rastlamıştım . Ama taklacı cinsinde ilk defa gördüm . Kuşlarınız çok güzel turnuvalarda şimdiden başarılar diliyorum . MAŞALLAH !

squiptar' Alıntı:
Dalıcı kuşlarda kullanıldığına rastlamıştım . Ama taklacı cinsinde ilk defa gördüm . Kuşlarınız çok güzel turnuvalarda şimdiden başarılar diliyorum . MAŞALLAH !
eyv arkadaşım çok saol eksik olmayın

S A GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ MASALLAH GÜZEL KUŞLAR YERDE GÜZEL AÇIK ALAN A OYUN HER KUŞUN HARCI DEGİL BÜTÜN HATALAR ORTAYA ÇIKAR TECRÜBE EDİNEBİLMEK İÇİN DE ÖNEMLİ BİR DURUM İNŞALLAH İSTEDİGİNİZ GİBİ ZEVK İÇİNDE İZLERSİNİZ BASARILAR
SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ MASALLAH GÜZEL KUŞLAR YERDE GÜZEL AÇIK ALAN A OYUN HER KUŞUN HARCI DEGİL BÜTÜN HATALAR ORTAYA ÇIKAR TECRÜBE EDİNEBİLMEK İÇİN DE ÖNEMLİ BİR DURUM İNŞALLAH İSTEDİGİNİZ GİBİ ZEVK İÇİNDE İZLERSİNİZ BASARILAR
SAYGILAR
a.s evet arkadaşım zordur ama bizim kuşlarımız damcı değildr oyun kuşu yerde uçar oyun kuşunun yeri herzaman yerdir etrafı biraz daha kapalı olsa hedefe birazdaha hırslı girer her kuş içinde geçerli değildir güzel yorumlarınız için teşekkürler

artık kentlesme ıyıce artdı.yakında butun kus meraklıları bu yonteme ıster ıstemez gecıs yapacaz.bu resmı ılk gordugum gun karar verdım bende boyle bır sıstem uygulayacagım dıye.havaların ısınmasını beklıyorum.sızede yenı sezonda basarılar dılkıyorum

selamın aleyküm abi ben de 2 cift var kuşları ucurmak istiyorum dairede besliyorum catida kümesin önüne böyle bende mi yapmam lazım başka catılara konuyolar teşekkürler

DELIYUREK41' Alıntı:
artık kentlesme ıyıce artdı.yakında butun kus meraklıları bu yonteme ıster ıstemez gecıs yapacaz.bu resmı ılk gordugum gun karar verdım bende boyle bır sıstem uygulayacagım dıye.havaların ısınmasını beklıyorum.sızede yenı sezonda basarılar dılkıyorum
saolasın teşekkürler bu yönteme geçmek için önce zaman lazım zaman olmazsa bu yöntemin bi faydası olmaz

Yanacı bir videoda izlemiştim bulursam buraya da eklerim. Adam kuşları arabada götürüyor nerde uçarakca oraya gidiyor. Kuşları kırmızı bir muşambaya alıştırmış (paspas gibi) nerde uçurursa uçursun kuşlar kırmızı muşambaya geliyorlar , kaçmıyorlar.

Geri