Uçurma konusunda yardim (?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Borov3Ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Borov3Ts

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Deniz Yılrıdım
Meslek
öğrenci.
İlgi Alanı
Kediler
Selam ben uçurma konusunda yardım almak ıstıyorum.

1 cift süper oyunlu mardinim var dişi olan 8-9 takla erkek 10 takla çektiriyor ama bu kuşları nasıl uçursam daha doğru olur diye düşündüm sizce nasil uçura bilirim sopayla kovalayarak mi yoksa kendi kendine kalkmalarını bekliyerek mi?

Cevaplarınızı bekliyorum

taklacıalrı nnasıl uçurulduğundan fazla bilgim yok ama bende ntavsiye günde 2 den fazla atmaa ben önceden mardin almıştım günde 5-6 defa attım havaya ucurdumm yavru kızmasıydı benım mıskeler daha bel kırıyolardıı bana daha zorla dedıler bende bıraz daha fazla ucurdumm kuslar 3 gün sonra sarak oldularr takla atmakdan ucamaz hale geldilerr 2 kanatta 1 takal atıyolardıı karsı bınaya salıyodu kendınıı cok takladann 30m uzakdan gelen kadar 17 takla saydım ve kus benım catıma gelemedıı bır baska catıya dustuu xD 3 gün eve gelemdigini hatırlıyorumm kalkamıyodu yerınden takladann :( fazla ucurmak sakıncalı yanı :)

selamunaleykum
taklaci guvercin ucurmanin bir cok kurallari vardir verdiginiz bilgiyle size tavsiye edebilecegim sadece gunde birkere ve tek tek ucurmaniz olacak kusun yasi kusun tuyu kusun havada kalis suresi buna ben zer ozelliklere gore yetistirici kusu nasil ucurmasi gerek tigine karar verir birde taklaci kusu fazla disarida tutmayin ac ucur inince yemini suyunu yesin bir mutdet sonra tekrar tikin iceri bu sekilde kusu gevset memis olursunuz
saygilarla ferhat

birde aklıma gelmişken söyliyeyim bacaya geipte fişekleyen taklacıalrr derde kus tutularak ucurulursa daha güzel bacaya gelirlerr. bacaya gelen kus ucururken yerde 3-5 kus bırakırsanır daha güzel olurr..

abiler bende taklacı var elimde havaya atiyorum 3 takla atıyor ve karşı komşunun çatısına iniyor ne yapabilirim

benim bildigim bütün taklacılar çatıya gider kelbek gitmeyebilir

direk dama giden kusu 3-4 tl den satabilirsiniz yem parası:)

Geri