Uçurma...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarsuslu33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tarsuslu33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağrı yılmaz
Meslek
yemci
İlgi Alanı
ArkadaşLar Benim 1 Çift Taklacım Var 3 Gündür Kümeste Kanatları bantlı durumda 3 gündür sabah akşam kapılarını açıyom.Kendiliğinden çıkıyorlar sonra kendiliğinden kümese geri giriyorlar.sizce erkek kuşu ne zaman uçurmalıyım...

alıştıgından emin olman lazım..alıskın kuslar gen elde cok rahat dolasırlar alısık olmayanlar sürekli arayıs içindedirler kafaları sürekli yukardadır etrafı tanımaya calısırlar 4. gün erkegin kanatlarını açıp sal.2-3 saat öyle dolassın sonra bir sopa yardımıyla kaldır konabilecegi en yükske yere gider konar...bu arada güvercini 3 günün akşamından aç bırak kondugu yüksek yerden yerden pırıltı ver yem atarak ayrıca kuslarını bir sese alıstır yem verme saatinin geldigin anlamaları için örnek:tursu bidonuna yem koyup salla ben böyle yapıyorum

Yorum için teşekkürler.

Erkek durmadan dişinin etrafında dönerek ötüyor.dişiye basıyor. akşam üzeri bırakıyorum. dişi pek dışarı çııkmıyor zorla çıkarmak istemiyorum.erkek kendiliginden çıkıyor.hemen geri içeri giriyor.çıkıp çıkıp giriyor.girdiğinde hemen içeri yemini veriyorum.bu arada yem olarak buğday ve fiğ veriyorum.

Hemen uçurma , erkeğin kanadını çöz 3-5 gün de öyle gezsin daha sonra uçur.

şuanda dişiyle erkeğim öğüşmeye başladılar.sizce ne zaman yumurtlar dişi

bugün erkeğin kanadının bantını açtım ve havaya attım.direk kümesin içine girdi :)

yükselmedigindne hemen girmiştir yükselince seni biraz bekletecekler :)

Geri