kelebekci34
Üye
- Ad Soyad
- mehmet çelik
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kelebekci34' Alıntı:Teşekkürler. Şahin-atmaca hep seçme kuşları kaptığı için onları artık fazla uçurmuyorum. Kaçarsa kaçar, giderse gider diyerek bunları uçurmak için aldım. Karanfilleri Manisada birinden 20'şer liradan aldım, diğerlerini Balıkesirden 13-20 lira arasından aldım. Artık şansımıza kalmış daha öncede böyle kuşlar almıştım,içlerinde harika oynayan kuşlar çıkmıştı. Aksilik güzel oynayanları hep şahin-atmaca aldı.Bakalım bu sefer ne olacak.
insallah saglıklı ve sahınsız ve atmacasız bir sekılde ucurursunuz..bu arada ekrem kardesım manisa ve balıkesir..saya(kelebek)türü guvercinlerin uretim merkezidir..tabiricaizse fabrikadır..5tl ye bile kuş bulabilirsin..bu karanfillerden gelen kus olur yada tel kuyruklardan gelen olur farketmez..kusbaz123' Alıntı:kelebekci34' Alıntı:Teşekkürler. Şahin-atmaca hep seçme kuşları kaptığı için onları artık fazla uçurmuyorum. Kaçarsa kaçar, giderse gider diyerek bunları uçurmak için aldım. Karanfilleri Manisada birinden 20'şer liradan aldım, diğerlerini Balıkesirden 13-20 lira arasından aldım. Artık şansımıza kalmış daha öncede böyle kuşlar almıştım,içlerinde harika oynayan kuşlar çıkmıştı. Aksilik güzel oynayanları hep şahin-atmaca aldı.Bakalım bu sefer ne olacak.
siyah karanfilleri 20 tl den aldınız hee xD birde diğerler i15 falan süper fiyata almışınız bizim burada öyle karanfil bulunmuyo pazarda olsa 20 t ldeil 30 tl veririm xD
kuşa göre değişir fiyatlar bi karanfil besliyen olarak bu kustan örnek vereyim..3bin liraya bile karanfil var..her yörede kuşun cinsine göre.. iyiside var kötüsüde var..bu arada oynardan anlıyosan benim kuşların ne kadar ettigine bi bakıp özele yazarsan sevinirim..bursa oynar bölümünde=)kusbaz123' Alıntı:oraya bir gün yolum düşerse dolaşayım ben ozaman oraları xD bu bilği için teşekürler.
not: bursada oynar besliyicileri açısından zengin bir yer ama ucuz değil xD
erciben' Alıntı:kuşa göre değişir fiyatlar bi karanfil besliyen olarak bu kustan örnek vereyim..3bin liraya bile karanfil var..her yörede kuşun cinsine göre.. iyiside var kötüsüde var..bu arada oynardan anlıyosan benim kuşların ne kadar ettigine bi bakıp özele yazarsan sevinirim..bursa oynar bölümünde=)kusbaz123' Alıntı:oraya bir gün yolum düşerse dolaşayım ben ozaman oraları xD bu bilği için teşekürler.
not: bursada oynar besliyicileri açısından zengin bir yer ama ucuz değil xD