uçurmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horoscope37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 441
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa ünalan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim ismim mustafa 14 yaşındayım 1 çift aldım renkleri karbeyaz paçası az 1 hafta oldu balkon kapalı o yüzden kanatları açık kümesten çıkartıyorum çıkıyolar balkonun içinde takla atıyolar dışarı hiç salmadım bi de ayaklarına nasıl ip bağlayacağım söylerseniz sevinirim resim nasıl ekleniyo söeyleyin yardımlarınızı bekliyorum

kardeş bende balkonda besliyorum ayaklarına ip bağlama yazık.kanatlarına firkete tak ben öle yaptım bir hafta çıkar kümesin önünde yemle bırak etrafı görsünler ama etrafı görmelerine imkan tanı daha sonra çiftlerse 1 hafta 10 gün sonra erkeğin kanadındaki firketeyi çıkar sen atma ama kuşu bırak kendi uçsun

hakan kardeş 2 yavru var doğalı 1 gün oldu başından ayrılmıyolar bi kere erkeye ip bağladım camın önüne koydum gitmedi yuvanın içine girdi dişiyi yanlız bırakmıyo ama bi şey var bu ana kadar hiç salmadım balkonda kapalı salsamda balkonun camı kapalı oluyodu balkonun içinde takla atıyorlardı yani hiç salmadım şimdi salarsam kaçar diye korkuyorum ne yapmalıyım ???????????????????????????

valla kardeş balkondan dışarıyı görmediyse işin zor bnde 8 çift var iki çiftim yumurtladı rahatlıkla salıyorum gitmiyorlar bi şey diyemeyecem

Geri