uçurmalımıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aportega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

aportega

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alparslan yıldırım
Meslek
ögretmen
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaslar.elımde kendı yavrum var su an 45 gunluk falan.kuslarım catı katında 10.katta.yavru ara sıra kalkıp kısa turlar atıp ınıyor.ucurmak ıstıyorum fakat sıkıstırınca duser dıye korkuyorum.kusun resmını assagıdadır.sızce bu kus artık ucurulmalı mı? yoksa daha beklemelı mıyım kanatlarının guclenmesı ıcın? saygılar...

Ekli dosyalar

• yavru.webp
    yavru.webp
    673.1 KB · Görüntüleme: 983
  • yavru 2.webp
    yavru 2.webp
    537.3 KB · Görüntüleme: 986
aportega' Alıntı:
merhaba arkadaslar.elımde kendı yavrum var su an 45 gunluk falan.kuslarım catı katında 10.katta.yavru ara sıra kalkıp kısa turlar atıp ınıyor.ucurmak ıstıyorum fakat sıkıstırınca duser dıye korkuyorum.kusun resmını assagıdadır.sızce bu kus artık ucurulmalı mı? yoksa daha beklemelı mıyım kanatlarının guclenmesı ıcın? saygılar...
sandalyeye oturt ayakları yere deyiyorsa..aaa o değildi değil mi..?

BACAYA ÇIKMIŞ TAMAMDIR..UÇAR ,SIKIYI GÖRÜNCE KAÇAR.. sevimli MAŞALLAH..GÖNLÜNCE OLSUN..İNŞLH.

tesekkur ederım cevaplarınız icin.artık ucma zamanı geldı o zaman rahata alısmasın fazlaxd.ınsallah beklentılerı karsılar.saygılar...

tüye girinceye kadar uçur, tüye girdiğinde kesinlikle zorlama, gireceği tüy çocukluktan ergenliğe geçiş tüyü, bu dönemde kuşu sıkıştırırsan ya kaçar, yahut hastalanır ölür.

damarlı kuş ise kaçmaz kuş iyice cevreye alıştıysa uçur taki kanat telekleri son 4 e gelene kadar sonra yatır ekelestir

Geri