UÇUŞ ZAMANI.!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
1zvs8k8.jpg

wklkxs.jpg

nv856e.jpg

2m7zybt.jpg

flj328.jpg

5nuc5w.jpg

2s6uaeg.jpg

r72jad.jpg

f1jmdw.jpg

j97a7q.jpg

1bywo.jpg

2gxqq2v.jpg

110ip92.jpg

zkpf7c.jpg

1zyr20.jpg

r90j7k.jpg

2mc7kso.jpg

n66y6q.jpg

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Bu akşamüzeri kuşlarımı uçururken çektiğim fotoğraflar...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

iyi caner kardeşim uçuyolar baya sanki kuşlarında güzel

Saol abi kuşlarım daha yavrular ama maşallah yarım saat uçtuklarını biliyorum şu an tüydeler fazla uçamıyorlar damarları çok iyi 1,5 aydır uçuruyorum aynı anda 3 takla atanı var çok iyi uçuyorlar bazen bulutlara gidiyorlar kaybettim sanıyorum ama bir bakıyorum bulutlarda geziyorlar.SAYGILAR

Caner Aydos

bende 5 gün gibi oldu uçuralı yavaş yavaş açılıyolar bide senin yerin güzel tam uçurmalık benim biraz kötü neyse yapıcak bisey yok ,bi mantar silahı al filen atmaca gelirse sık havaya iyi uçurmalar sana insallah atmacaya küş kaptırmazsın iyi geceler

HELALolsun yeğenim sana kuşlar uçurmak için beslenir kümese yada odaya kapatmak için değil.Hah öle karışık cins uçurki uçsunlar. postayı, cimbağı taklacıyı karışık uçurki sinekte de uçsunlar.O üç takla vuruyor dediğinidide serte biniyordur. yalnız uçurmaya başla.mantar tabancası al atmaca gelince de patlatırsın. sağlıcakla kal kendine iyi bak.

soylemez18' Alıntı:
HELALolsun yeğenim sana kuşlar uçurmak için beslenir kümese yada odaya kapatmak için değil.Hah öle karışık cins uçurki uçsunlar. postayı, cimbağı taklacıyı karışık uçurki sinekte de uçsunlar.O üç takla vuruyor dediğinidide serte biniyordur. yalnız uçurmaya başla.mantar tabancası al atmaca gelince de patlatırsın. sağlıcakla kal kendine iyi bak.
Karma beslemek iyide kuşlar ayrı uçmazmı ozaman :) mesela benim uçurduğum 2 çift bango 1 çiftde seferli kuşum vardı aynı anda uçurduğumda seferlilerima yrı bangolar ayrı uçuyodu bende bunu sevmiyom işte hepsi aynı uçunca görüntü kirliliğiide oluşmuyo :D

Abi bende öyle sıkıntı yok yerde beraber gezindikleri için havada birbirlerini tanıyıp beraber uçuyorlar ben hepsini kaldırıyorum filo halinde uçuyorlar.Zaten çoğunlukla taklacıları 2şer 2şer uçuruyorum o zmn iyi oynuyorlar.saygılar.

Caner Aydos

lordmozard61' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
Karma beslemek iyide kuşlar ayrı uçmazmı ozaman :) mesela benim uçurduğum 2 çift bango 1 çiftde seferli kuşum vardı aynı anda uçurduğumda seferlilerima yrı bangolar ayrı uçuyodu bende bunu sevmiyom işte hepsi aynı uçunca görüntü kirliliğiide oluşmuyo :D
Hakançığım demek istediğini anladım doğru söylüyorsun. eke kuşlar için farklı ırkların bir arada uçması doğru değil ama elindeki yavruları ve uçmayanları teşvik için yeni kuş besleyen arkadaşlarımızın böyle uçurmaları daha kolay olur ha bir atmaca faktöründe katarsan böyle uçurman idealdir.

35caner35' Alıntı:
Abi bende öyle sıkıntı yok yerde beraber gezindikleri için havada birbirlerini tanıyıp beraber uçuyorlar ben hepsini kaldırıyorum filo halinde uçuyorlar.Zaten çoğunlukla taklacıları 2şer 2şer uçuruyorum o zmn iyi oynuyorlar.saygılar.

Caner Aydos
Caner o aynı anda üç takla vuruyor dediğin kuş ilk fotoğraftaki kuş mu? tek uçurmaya başlamadın mı onu daha.

2l8w0vp.jpg

Abi daha teke düşürmedim yavru daha sürüden ayrılmaya başlayınca düşürecem bugün 4 takla vurdu.

35caner35' Alıntı:
2l8w0vp.jpg

Abi daha teke düşürmedim yavru daha sürüden ayrılmaya başlayınca düşürecem bugün 4 takla vurdu.
Hay MAŞALLAH güzel kuş aynen devam abicim.Bak sana bir şey söyleyim bu kuşa benzer orta okula giderken bir kuş uçurmuştum, dişiydi çok güzel oynamıştı aynı o na benziyor.

Saol abi inşallah allah yine nasip eder öyle bir kuş.

Geri