A
Anonymous
Misafir
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Bu akşamüzeri kuşlarımı uçururken çektiğim fotoğraflar...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karma beslemek iyide kuşlar ayrı uçmazmı ozaman mesela benim uçurduğum 2 çift bango 1 çiftde seferli kuşum vardı aynı anda uçurduğumda seferlilerima yrı bangolar ayrı uçuyodu bende bunu sevmiyom işte hepsi aynı uçunca görüntü kirliliğiide oluşmuyosoylemez18' Alıntı:HELALolsun yeğenim sana kuşlar uçurmak için beslenir kümese yada odaya kapatmak için değil.Hah öle karışık cins uçurki uçsunlar. postayı, cimbağı taklacıyı karışık uçurki sinekte de uçsunlar.O üç takla vuruyor dediğinidide serte biniyordur. yalnız uçurmaya başla.mantar tabancası al atmaca gelince de patlatırsın. sağlıcakla kal kendine iyi bak.
Hakançığım demek istediğini anladım doğru söylüyorsun. eke kuşlar için farklı ırkların bir arada uçması doğru değil ama elindeki yavruları ve uçmayanları teşvik için yeni kuş besleyen arkadaşlarımızın böyle uçurmaları daha kolay olur ha bir atmaca faktöründe katarsan böyle uçurman idealdir.lordmozard61' Alıntı:Karma beslemek iyide kuşlar ayrı uçmazmı ozaman mesela benim uçurduğum 2 çift bango 1 çiftde seferli kuşum vardı aynı anda uçurduğumda seferlilerima yrı bangolar ayrı uçuyodu bende bunu sevmiyom işte hepsi aynı uçunca görüntü kirliliğiide oluşmuyosoylemez18' Alıntı:HELALolsun yeğenim sana kuşlar uçurmak için beslenir kümese yada odaya kapatmak için değil.Hah öle karışık cins uçurki uçsunlar. postayı, cimbağı taklacıyı karışık uçurki sinekte de uçsunlar.O üç takla vuruyor dediğinidide serte biniyordur. yalnız uçurmaya başla.mantar tabancası al atmaca gelince de patlatırsın. sağlıcakla kal kendine iyi bak.
Caner o aynı anda üç takla vuruyor dediğin kuş ilk fotoğraftaki kuş mu? tek uçurmaya başlamadın mı onu daha.35caner35' Alıntı:Abi bende öyle sıkıntı yok yerde beraber gezindikleri için havada birbirlerini tanıyıp beraber uçuyorlar ben hepsini kaldırıyorum filo halinde uçuyorlar.Zaten çoğunlukla taklacıları 2şer 2şer uçuruyorum o zmn iyi oynuyorlar.saygılar.
Caner Aydos
Hay MAŞALLAH güzel kuş aynen devam abicim.Bak sana bir şey söyleyim bu kuşa benzer orta okula giderken bir kuş uçurmuştum, dişiydi çok güzel oynamıştı aynı o na benziyor.35caner35' Alıntı:
Abi daha teke düşürmedim yavru daha sürüden ayrılmaya başlayınca düşürecem bugün 4 takla vurdu.