Ucuz paçalı paçasız güvercinler almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reteb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

reteb

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
enes yıldız
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Düğünüde toplu olarak salmak için paçalı paçasız rengi şekli farketmez 50 100 civarı kuş salmayı planlıyorum kır düğünü olucak elinde bu şekil kuşu olanlardan cvp bekliyorum tek özelliği uçup gidebilicek olması yeterli Teşekkürler

reteb' Alıntı:
Düğünüde toplu olarak salmak için paçalı paçasız rengi şekli farketmez 50 100 civarı kuş salmayı planlıyorum kır düğünü olucak elinde bu şekil kuşu olanlardan cvp bekliyorum tek özelliği uçup gidebilicek olması yeterli Teşekkürler

güvercin pazarına uğra derim xD yada posta gibi damarı sağlam kus besliyen arkadaşın varsa onlardan yardım iste. onlardan salarsın ama düğünde salıcaksan kuş bu kuşlar beyaz olmalı bence hemde hepsi daha hoş bir görünüm olur çünkü. 10-20 adet yeter 50-100 yapmana gerek yok xD

Güvercin pazarında aradığım fiyatlarda yoktu bu organizasyon işi kendi düğünüm değil beyaz istense beyaz ararım farketmediği için ucuz yoldan halledeyim dedim. Yinede tavsiyelerin için teşekkürler

ozaman dernekleri dolaş toptan ucuz kuşlar bulabilirsin. hatta mezat olduğu akşamlar falan katıl 1-2 derneğe. oraya not bırak falan xD

düğün nerede olacak?

enes en iyisi tanıdık veya tanımadık bir kişinin kuşlarını kirala hatta o kişide yaında gelsin beraber uçurun boş yere o kadar masraf yapma ama yinede sen bilirsin kuş pazarında veya petshoplarda 5liraya kırma kuşlardan geliyor 50tane alsan 250tl ee napcan paraya kıycan!!!!:)))

Tavsiyeler gelmiş teşekkürler düğün yerini bilmiyorum ben kuş beslediğim için bi rica edildi bende arıyorum arkadas aksaraylı orada olur sanırım hatır için parasınıda isteyen kişi verdiğinden benim için maliyeti farketmiyo .organizasyon için açıkcası filo aklıma geldi ama ben kendim bulunmıcagım için pek üstünde durmadım dün 120 liraya 40 tane aldık 1 ay var toplanır yavas yavas sanırım (:

dernekleri dolaştınız mı ? derneklere not bırakın onlar sizi ararlarr toplu halde satmak isiyenler oluyo ucuz kuşlar falan.

İngilterede bu işi yapan ve çok para kazanmış bir kadının haberini izlemiştim :) aklıma o geldi birden...saygılar

Valla değişik hiç aklıma gelmeyen şeyler oluyo osman bey :) bu konuyla ilgili paylaşıcağım şeyler olmaya başladı :)

aşlında bu işler için güvercin besliyeceksin xD posta güvercini gibi saldımmı rahat yarısından çoğu geri geliceği için daha fazla kar elde ediceksin xD hem her zaman istenilen renkte kuş bulmanda kolay olucak xD organizetör olmak lazımmışş xD

Ben daha önce ilk denemede hepsini zayi ettiğimden acemice bi daha filo ile uğrasmadım. dün 40 bugünde 20 tane aldık yeter dedi arkadas kapattık bu sayfayı toplam 150 liraya mâl oldu. yarıya yakını açık renk ve sazlı sözlü kuşlar ama genel görünüşte cami avlusu görünümü olmuş odada bende daha toplu haldeki resmini göremedim foto gelince paylasıcam :)

:D cami avlusu hee xD cami avlusundan toparlasaydınzı yozalrıı ucuza kaptmış olurdunuz xD

Ben depremden önce camiden 10 tane falan yakalamıstımyem atıyoduk cok yaklasanı kapıyoduk (: kücüklük tabi koydum yuvaya yarısı çok geçmeden ölmüştü kalanlarıda saldım arkasına bakmadan gittiler :)

Geri