Ufak bir Çalışma oldu umarım beğenırsınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan ozkoyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan ozkoyuncu
Meslek
Serbest dalıcı,elekrtornik otomoasyon teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Bahçeye Açılan Bodurumda beslediğim kuşlar için kafesın telle gorulen bolmelerını kapatmam gereklımı yoksa bu sekılde kışı ıdare edebılırlermı sanırım bulundukları ortam karlı havalarda bıraz soguk olucak negıbı bışıler yapabılırz fıkır veren arkadaslara sımdıden tesekkurler saygılar...Beslediğim kuş sayısı şuan için 6 ve birde 1 haftalık yavru var kuçuk kafesde beslediğim tür ise miski ve sarıkır saygılar...

Ekli dosyalar

• DSC03078.JPG
    DSC03078.JPG
    165.4 KB · Görüntüleme: 2,411
  • DSC03079.webp
    DSC03079.webp
    115.9 KB · Görüntüleme: 2,428
  • DSC03094.webp
    DSC03094.webp
    96.5 KB · Görüntüleme: 2,459
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC03081.JPG
    DSC03081.JPG
    164 KB · Görüntüleme: 2,357
  • DSC03092.webp
    DSC03092.webp
    107.3 KB · Görüntüleme: 2,448
  • DSC03089.webp
    DSC03089.webp
    132.7 KB · Görüntüleme: 2,432
ODA İÇİNDELER, ÜŞÜMEYECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM. FAKAT. , 3 ÇİFT KUŞ İÇİN O SANDIK KESİNLİKLE KÜÇÜK. KÜÇÜK OLAN SANDIK DA TEK KUŞ İÇİN REVİR OLABİLİR.

yan kısım dakı yuvada 1 cıft damızlık duruyor sadece buyuk yuvaya almak ıstemedım yavru baktıkları ıcın soguktan yana bıraz korkum var dıs tarafda demır kapı var onun altına ve kenarlarınada sunger cekmeyı dusunuyorum

KAAN, temiz havaya da ihtiyaçlarını düşünmüşsündür.biraz hava gelirse oda koku da yapmayacaktır.

içerde havalandırma sıstemı var bodurum ıcın baya ferah bı yer hergun havalandırmasını yapıorum kışında havalandırma sıstemını kullanırım dıe dusunuyorum benım tek korkum hastalık ıns basımıza gelmez. saygılar

Ortam cereyana maruz kalmıyorsa kapatman gerekmez, kuşlar ıslanmadıkca, cereyanda kalmadıkca bişey olmaz.salma ufak kapattığınızı düşünün kuşların her kanat cırpışındaki toz içerde kalacaktır.

ceryan yok allahtan gırış kapısını açık tutmadığım surece kışın pek çıkarmayı dusunmuyorum kuşları dısarı

eyw kardeşim saolasın

abicim oda soğuk oluyorsa ısıtıcı olarak bişey koymanı öneririm. (:

BUGUN gayet soguk bır hava vardı burda kuşlara bakım ıcın gırdıgımde gayet ıı bır hava ıle karsılastım sanırım sandıgım kadar urkutucu bır hava olmıyacak

saol aydın kardesım saygılar

SAĞDAKİ SANDIKTA YAVRULAR VARDI. BÜYÜDÜLER Mİ .?

türker abi tek yavru vardı zaten bir görsen karamiski attı cok guzel bakıo anne baba kuş baya bi iri 1 haftaya kalmaz yeme düşer fotolarını koyucam bugun saygılar...

kardeş kuşlar üşümez korkma ama yeni yumurtdan cıkmışlar üşür ama onlarda üşümez ceyran yoksa yerinde gayet güzel yerin bira zufak ama zamanla iyi olur:D

Geri