UĞUR GENÇ DÖNEK GÜVERCİNLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

DÖNEKCI35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
UĞUR GENÇ
Meslek
ŞUBE SORUMLUSU
İlgi Alanı
Köpekler
BOZKA VE GALACALAR

Ekli dosyalar

• SAM_0914.JPG
    SAM_0914.JPG
    827.4 KB · Görüntüleme: 5,205
  • SAM_0916.webp
    SAM_0916.webp
    530.7 KB · Görüntüleme: 5,972
  • SAM_0924.webp
    SAM_0924.webp
    573.7 KB · Görüntüleme: 5,416
  • SAM_0928.webp
    SAM_0928.webp
    514 KB · Görüntüleme: 5,400
  • SAM_0931.JPG
    SAM_0931.JPG
    913.4 KB · Görüntüleme: 5,195
Re: BOZKA VE GALACALARIM

DEVAM

Ekli dosyalar

• SAM_0936.webp
    SAM_0936.webp
    471.7 KB · Görüntüleme: 5,279
  • SAM_0942.webp
    SAM_0942.webp
    562.8 KB · Görüntüleme: 5,322
  • SAM_0946.webp
    SAM_0946.webp
    522 KB · Görüntüleme: 5,336
  • SAM_0947.webp
    SAM_0947.webp
    523.5 KB · Görüntüleme: 5,288
  • SAM_0957.webp
    SAM_0957.webp
    514.4 KB · Görüntüleme: 5,407

Maşallah çok güzeller allah nazardan saklasın.

güle güle besleyin görünüşleri çok guzel donmelerıde oyledır emınım...
saygılar
oguz ustundag

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar dönüş videoları var ama dijital kamerayla belli olmuyor profesyonel bi kamera bulabilirsem çekip koymayı çok istiyorum

Maşallah kardeşim kuşların çok güzel.Güle güle besle keyfince uçur inşallah. Sağlıklı ve bol yavrular diliyorum..

Maşallah güzel kuşlar Mat arap akkuyruklarında var beğendim görünüşlerini.Dönücü ırkları videoya cekmek cok zor

dönüşü tam belli olmuyor seyri daha keyifli.

Evet Taner abi aynen öyle baskaların anne ve babasını Ayvalıktan almıştım anneleri çakal babaları kara galacaydı ama kan yakınlaşmasından dolayı baska yavru veriyolardı. Ana ve baba hastalıktan öldü bunlarda kalan yavruları

0zqur' Alıntı:
Maşallah kardeşim kuşların çok güzel.Güle güle besle keyfince uçur inşallah. Sağlıklı ve bol yavrular diliyorum..

Teşekkür ederim Özgür inşallah bu sezon bol yavru alırız. Rabbim herkezin gönlüne göre versin.

maşallah çok ğüzel kuşlar tüyleri kadar ömürversin karabıçaklı eşli her halde eski kuşlardan her yerde bulunmaz böylekuşlar kıymetini bil kardeş

emintiver' Alıntı:
maşallah çok ğüzel kuşlar tüyleri kadar ömürversin karabıçaklı eşli her halde eski kuşlardan her yerde bulunmaz böylekuşlar kıymetini bil kardeş

Evet Emin abi hemen anladın o kuşu çok sevdiğim bi abim hediye etti damarının İzmir'e gelen ilk döneklere dayandığını söyledi, Biraz araştırdım İzmir çevresine gelen 2. partıdeki kuşlar çift fıstıklıymış bu kuşda çift fıstıklı ama biraz inatçı kolay kolay dönmüyo. İlk yavruları bugün çıkmaya başladı nasip olurda büyütebilrsek uçurup izlicez.

kardeşş kuşların çok güel görünüyorrr maşallahhh dişi satılık döneğin varmı

Baskan1925' Alıntı:
kardeşş kuşların çok güel görünüyorrr maşallahhh dişi satılık döneğin varmı

Teşekkür ederim arkadaşım su anda satılık kuşum yok ama yavru alabilirsem haber veririm sana

Kardeşim kuşlarının Maşallahı var. Allah tüyleri kadar yavru nasip etsin.

Lakin 1 çift eşli tavlabaş resim paylaşmışsın Onlar diğer paylaştığın resimdeki döneklerden farklı tip olarak. Tiplerinden belli. Uçuruyormusun dönüşleri nasıldır? bilgi verirsen sevinirim.

Soner kardeşim biri uçuyor onların diğerinin kanadı arzalandı videoda izlediysen çatı var yanlış bi pırıltı atınca oraya vurdu diğeride biraz sert bi kuş çevresini tam tarayamıyor ama devri çok iyi uzaktan mesafeli dönüşler yapabiliyor

Maşallah kardeşim. Kostüm forma açısından mükemmel. Dönüşte varsa şahane kardeşim.

Ama o atomlar diğer resimlerinden farklı kol.

dönek soyları içinde beni cezbeden hep atomlar olmuştur. Uzun mesafe sıkıp küçülüp bir anda çevirmesi anlatılmaz yaşanır. :)

Hepsinin vasfı ayrı kardeşim. Kimi kısa devirle güzel dönüş sergiler, kimi uzun gider dönüşten nasıl çıktığını anlamazsın.

bu arada soruma cevap alamadım =)

beni tatmin eden dönüşler yapıyor ara sıra ,tutakçılardan fırsat buldukça antreman atmaya çalışıyom çok yatıklar bir gün yolun düşürse yeşilyurt tarafına beklerim

Eyvallah kardeşim. Allah nasip ederse birgün izleme imkanı buluruz.

Bizde aynı tavukçu olduk artık. Güzel kuşlarımız var ama uçuramıyoruz. Allahtan eski kan belli kuşlar. Uçmasada, uçtuğunda dönüş sergileceği tescilli kuşlar.

Heryer tutakçı çoluk cocuk. Kuşçuluğunda tadını böyle insanlar kaçıyor. Ne yapacan işte. Tuaf insanlar .

Tuttukları yavruların kıymetini bilseler sorun değil ama heba ediyolar o zoruma gidiyor biz yavru almak için neler yapıyoz 2. havasında pat düşüyor götürüyo mezata 10 lira 15 liraya veriyo.Bana getirse ben zaten veririm o parayı

Aynen Uğur kardeşim. Herkes bu mevzuudan muzdarip. Sonu ne olacak Allah bilir. Ben Tepecikte ikamet ediyorum. Bizim oralarda tanıyandan alıyorsun sorun olmuyor. Fakat bu çocuklar yokmu paleler. Onlar berbat. Sabah 7de idmanlıyorum kuşları benle bir kalkıyorlar. Beni kolluyorlar. Birgün delirecem asabi insanım. Delirmeyim diye yemin ederim kuşların kanadını kestim uçurmuyorum. Yavru alıyorum Bucaya postalıyorum abime,amcama.

Keskin ustanın döneklerinden bakmak hiç nasip olmadı gerçi bi arayada gelemedik olursa senin vasıtanla tanışmak isterim ustayla

Olur Uğur kardeşim. Gideriz Allah nasip ederse birgün. [email protected] mail adresimi ekle.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AYrUB_6UJzg&feature=plcp[/youtube]

arkadaşlar dönücü ırkları video kamera ile çekmek çok güçtür çünkü dönüşü tam olarak göremeyiz parçalı gösterir o yüzden burada bakmanız gereken kuşun giriş ve çıkışıdır.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gblnYNN31-E&feature=youtube[/youtube]

döneklerimin geneli karakant çarpazı güvercinlerdir kısa mesafelerde tam kapalı dönüş sergilemeye çalışıyorlar

Ekli dosyalar

• SAM_0984.webp
    SAM_0984.webp
    559.8 KB · Görüntüleme: 1,137
  • SAM_1009.webp
    SAM_1009.webp
    491.6 KB · Görüntüleme: 1,213
  • SAM_1013.webp
    SAM_1013.webp
    415.7 KB · Görüntüleme: 1,153
  • SAM_1014.webp
    SAM_1014.webp