Ulus Kuşçular Pazarı

wmemow

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet Eren
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
Merhaba arkadaşlar ben kuş almak istiyorum Ankara-Ulus-Kuşçular Pazarı'nda güvendiğiniz birisi var mı?

İstisnalar kaideyi bozmaz lakin pazardan iyi kuş alabileceğinizi düşünmüyorum..

mehmet kardesım pazardan kusmu alınır ..helede halden yem bıle almaya gıtmıyorum hale yıllardır kus beslerım ... ordan burdan toplama kuslar dunya para ıstıyorlar .. gel yavru verım al ucur ..

wmemow' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben kuş almak istiyorum Ankara-Ulus-Kuşçular Pazarı'nda güvendiğiniz birisi var mı?
S A MEHMET Kardeşim ankarada ikamet ediyorsan etrafında kuşçular var ise tanıdık veya tanımasan da git istegini dile getir durumunu anlat bilmedigin kuşlara 3verirsende iyi kötü gözünle gör 5 ver al için rahat olur kıymetli güzel arkadaşlara rastlayabilirsin işin rast gele inşallah gönlüne göresini bulursun
SAYGILAR

Osman kardeşi ( Osman0606) tanıyorum İstanbul'dan ziyaretine gittim. Düzgün bir insan bence yanına bir uğra..

SAĞOL AHMET KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN BİR CUVAL YEM AL GEL VEREYIM BIR CIFT YAVRU UCUR ..... PARANDA CEBINDE KALSIN ....

hangi semtte oturuyor isen o semte yakın ihale yapılan yerleri bir kuşcudan sor
git ihaleden al kuş çeşidide bol olur sevdiğin kuş çıkar kesin.

wmemow' Alıntı:
Ben muhabbet alıcam yanlız .

muhabbet kuşu alacaksan tanıdığa ne hacet sıradan bir kuşçu veya akvaryumcuya gir al ve çık :)

:)))) yok böyle birşey... başta söylesene güzel kardeşim muhabbet kuşu diye...kuş deyince bizim aklımıza taklacıdan başka birşey gelmiyo... böyle proğramlanmışızz :)))))

Ankara yenimahalle sentepe satılık taklaci guvercin istedigin her cesit kus mevcut irtibat 05417652285

Geri