UMUT COŞKUN 'a teşekkür.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERTSOMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

MERTSOMA

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
LEVENT MERT
Meslek
ELEKTRİK TEKNİKERİ
İlgi Alanı
Hiç yüz yüze görüşmeden bu site sayesinde tanışıp görüştüğüm Denizli den Umut Coşkun kardeşime gönderdiği bir çift hediye dolapçı için, ayrıca böyle kaynaşmalara sebep olan Kuşçular org.a böyle ortamlara bizleri kavuşturduğu için TEŞEKKÜR EDERİM.
Hayvan sevgisi olan insanlarda bulunan nezaket, alçak gönüllülük ve sehavet birkez daha ortaya çıktı. Kilometrelerce uzakta olan fakat aynı hayvan sevgisi ve kuşçuluk geleneğine sahip insanlar kaynaştı.Hiçbir çıkar ve menfaat olmadan bana yapılan bu jest beni çok mutlu etti.Yakınen tanıdığımız arkadaşlarla kurduğumuz diyalok, karşılıklı hediyeleşme hiç görmediğimiz bir kardeşimiz tarafından ortaya çıkınca daha bir farklı oluyor.
TEKRAR TEŞEKKÜR EDER, UMUT KARDEŞİME VE TÜM KUŞÇU ARKADAŞLARIMA BOL VE VERİMLİ SEZONLAR DİLERİM.

MERTSOMA' Alıntı:
Hiç yüz yüze görüşmeden bu site sayesinde tanışıp görüştüğüm Denizli den Umut Coşkun kardeşime gönderdiği bir çift hediye dolapçı için, ayrıca böyle kaynaşmalara sebep olan Kuşçular org.a böyle ortamlara bizleri kavuşturduğu için TEŞEKKÜR EDERİM.
Hayvan sevgisi olan insanlarda bulunan nezaket, alçak gönüllülük ve sehavet birkez daha ortaya çıktı. Kilometrelerce uzakta olan fakat aynı hayvan sevgisi ve kuşçuluk geleneğine sahip insanlar kaynaştı.Hiçbir çıkar ve menfaat olmadan bana yapılan bu jest beni çok mutlu etti.Yakınen tanıdığımız arkadaşlarla kurduğumuz diyalok, karşılıklı hediyeleşme hiç görmediğimiz bir kardeşimiz tarafından ortaya çıkınca daha bir farklı oluyor.
TEKRAR TEŞEKKÜR EDER, UMUT KARDEŞİME VE TÜM KUŞÇU ARKADAŞLARIMA BOL VE VERİMLİ SEZONLAR DİLERİM.

Selamlar

Levent abi açmış olduğun konu beni hem çok mutlu etti hemde biraz utandırdı. :utangac: Sizin gibi dost kazanabildimse benim için en önemlisi bu para pul ikinci planda,kuşları beyendiysen gerisini boşver abi bende size ve kuşcular.org'a çok çok TEŞEKKÜR EDERİM böyle dostluklara vesile olduğu için.

saygı ve sevgilerimle

umut coşkun
DENİZLİ

Re: UMUT ÇOŞKUN 'a teşekkür.

Umut kardeşim saygılı sevgi dolu sizden iyi olmasın gerçekten delikanlı bir arkadaştır.

belhal' Alıntı:
Umut kardeşim saygılı sevgi dolu sizden iyi olmasın gerçekten delikanlı bir arkadaştır.

Haldun abicim çok teşekkür ederim sizlerde öylesiniz şımartıyosunuz beni :dans:

Sanal ortamlarda hep yalan, aldatmaca Kavga duymaktansa böyle güzel dostluklar edinilmesi herkesin tercihidir. Öyleyse Bu işe emek verirken herkesi Umut ve Levent abi gibi buluşmalarda görmek isteriz Kuşlarımız bizlere değerli dostluklar vesile etsin inşallah.Bende dolapçılar sayesinde Bursa'da yeni dostluklar edindim ve çok da iyi Birer misafirperverdiler. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum.

İnşallah bu hediyeleşme ile başlayacak dostuluğunuz daim olur.

s a bu sekil karsılıklı paylasımlar dır dostlukları arkadaslıkları pekiştiren her sey paylastıkca güzeldir hepimiz olarak elimizde olanları bir gün kaybedebiliriz ama verdiklerimiz her zaman bizim dir veren el alan elden üstündür demişler atalarımız zaten toplum olarak fedakarlıgımız paylasımlarımızdır bizleri mutlu kılan pek cogumuz birbrimizin yanından gecsek tanınmayız lakin bu şekil ortamlar ve karsılıklı saygı sevgi oldugu sürece kazançlarımız dostluklarımız birbirimize sevgi ve saygımız artar sevgi saygı olmayan yerde zaten bir sey yoktur bende kendim olarak umut kardesimizin duyarlılıgını paylasma sevgisini takdir ediyor bu ve benzeri hadiselerin daim olmasını diliyorum

ALLAH DOSTUNA SORMUŞLAR
DÜNYA DA EN GÜZEL SEY NE DİYE SORMUŞLAR

DEMİŞ Kİ SEVMEKDİR

BASKA DİYE SORMUŞLAR
DEMİŞKİ SEVİLMEKTİR

PEKİ DEMİŞLER NEDEN ÖNCE SEVMEK SONRA SEVİLMEK DİYE SORMUŞLAR

DEMİŞ Kİ İNSAN SEVDİGİNE SEVİLDİGİN DEN DAHA EMİNDİR DEMİŞ

YANİ HER SEY SEVMEK SEVİLMEKLE MÜMKÜN HER KESİN SEVENİ SEVDİGİ SEVİLDİGİ BOL OLMASI DİLEGİYLE

SAYGILAR

Umut Kardeşimin hediyesi kuşlar geldiklerinin 3. günü yumurtladılar.
Birbirlerine hasta yada kısır kuş satanlar, dişi diye erkek -erkek diye dişi satanlar kandırıp üç kuruş para için alçalanlar belki oku utanır diye yazıyorum.Ensede yumurtlayacak kuşu hediye ediyor benim gönlü zengin kardeşim.Yumurtasını alıp öyle gönderebilir çıkacak yavrularıda satabilir para kazanırdı.Ama o hem benim, hemde bunları okuyup takdir edenlerin dostluğunu kazandı.

brtysl' Alıntı:
Ben de buradan umut abiye teşekkür etmek istiyorum.dün bizi çok güzel ağırladı saolsun kısa denizli ziyaretimde ziyaret etklifimi geri çevirmedi saolsun.tekrar teşekkür ediyorum buradan

selamlar

Asıl ben size teşekkür ederim berat kardeşim bana değer verip evime misafir olduğunuz için herzaman beklerim
.Bu arada kusura bakmayın sizinle fazla ilgilenemedim ortam biraz kalabalıktı.

saygılar sevgiler

selamlar

muharrem abim ve necdet hocam iyi dilekleriniz için teşekkürler.

MERTSOMA' Alıntı:
Umut Kardeşimin hediyesi kuşlar geldiklerinin 3. günü yumurtladılar.
Birbirlerine hasta yada kısır kuş satanlar, dişi diye erkek -erkek diye dişi satanlar kandırıp üç kuruş para için alçalanlar belki oku utanır diye yazıyorum.Ensede yumurtlayacak kuşu hediye ediyor benim gönlü zengin kardeşim.Yumurtasını alıp öyle gönderebilir çıkacak yavrularıda satabilir para kazanırdı.Ama o hem benim, hemde bunları okuyup takdir edenlerin dostluğunu kazandı.

selamlar

Abi o dediğin insanlar da utanacak yüz varmı acaba işin ticaretine dökmüşler artık kuşçuluğu.inşaallah altından çıkan yavrular beni mahçup etmezler abi hayrını görürsün inşaallah.

saygılar sevgiler

umut coşkun
DENİZLİ

umut coşkun' Alıntı:
brtysl' Alıntı:
Ben de buradan umut abiye teşekkür etmek istiyorum.dün bizi çok güzel ağırladı saolsun kısa denizli ziyaretimde ziyaret etklifimi geri çevirmedi saolsun.tekrar teşekkür ediyorum buradan

selamlar

Asıl ben size teşekkür ederim berat kardeşim bana değer verip evime misafir olduğunuz için herzaman beklerim
.Bu arada kusura bakmayın sizinle fazla ilgilenemedim ortam biraz kalabalıktı.

saygılar sevgiler
Umut abi kısmet olursa yine gelmek isteriz.ağırlama konusunda da için rahat olsun bizim bi şikayetimiz yok başka kümesleri de görmüş olduk daha iyi oldu yani :)

şikayetiniz yoksa sorun yok o zaman her zaman beklerim buyrun gelin.

umut coşkun' Alıntı:
şikayetiniz yoksa sorun yok o zaman her zaman beklerim buyrun gelin.
tamam umut abi gitmeden önce tekrar gelmeye çalışırım rahatsız etmeyeceksek.hem sohbet eder hem tecrubelerinden yararlanırım allah kısmet ederse

Umut biraderime bir teşekkür de benden gelsin geçen hafta hediye ettiği karaçil erkek hemen eş oldu şimdi yumurtladı yumurtlayacaklar. Bu güzel kuşun yavrularını dört gözle bekliyorum. Umut Coşkun a da kuşçuluğun sadece kazanç kapısı olmadığını güzel dostluklara vesile olduğunu gösterdiği için tekrardan teşekkür ediyorum.

necdetakosman' Alıntı:
Umut biraderime bir teşekkür de benden gelsin geçen hafta hediye ettiği karaçil erkek hemen eş oldu şimdi yumurtladı yumurtlayacaklar. Bu güzel kuşun yavrularını dört gözle bekliyorum. Umut Coşkun a da kuşçuluğun sadece kazanç kapısı olmadığını güzel dostluklara vesile olduğunu gösterdiği için tekrardan teşekkür ediyorum.

selamlar

Necdet hocam merhabalar nasılsın pazar günü uğramadın hani bekliyorum bak.Ayrıca kuşların hemen eş olduğuna sevindim altlarından çıkan yavrular inşaallah mahçup etmezler beni,dostluk her zaman ilk planda hocam yeterki suistimal edilmesin.

saygılar,sevgiler

umut coşkun(BANKACI)

DENİZLİ

Umut Kuşlar yumurtladı kümes ve ortam değişimi olduğunda posta altına sürdümtek çıktı uçuracağım günü bekliyorum ikinci seferkilerde başka posta altında 10 güne çıkar inşaallh.gelince şaşkındılar Kuşlar kendini toparladı epeyDamarlı kuşlar başka kümese gec intibak eder zaten.şimdi süperler .selamlar.

MERTSOMA' Alıntı:
Umut Kuşlar yumurtladı kümes ve ortam değişimi olduğunda posta altına sürdümtek çıktı uçuracağım günü bekliyorum ikinci seferkilerde başka posta altında 10 güne çıkar inşaallh.gelince şaşkındılar Kuşlar kendini toparladı epeyDamarlı kuşlar başka kümese gec intibak eder zaten.şimdi süperler .selamlar.

Selamlar

Abi sevindim yumurtladıklarına kayıpsız büyütürsün inşaallah yavruları bu arada ne renk çıktı abi yavru.İnşaallah çıkan yavrular beni mahçup etmezler,sen bi dene abi yavruları eğer beğenmezsen takviye yaparım ben sana

saygılarımla

Keyifle okudum yazdıklarınızı. Karşılıklı sevgi, saygı ve güven içinde kurulan dostluklarınız için tebrik ederim. Allah muhabbetiniz bozmasın.

legend1607' Alıntı:
Keyifle okudum yazdıklarınızı. Karşılıklı sevgi, saygı ve güven içinde kurulan dostluklarınız için tebrik ederim. Allah muhabbetiniz bozmasın.

selamlar

Kuşçuluğunda en güzel yanı bu olsa gerek zaten,allah razı olsun iyi dilekleriniz için.

saygılar

Geri