UMUT COŞKUN/DENİZLİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
Merhaba arkadaşlar,
18.09.1981 DENİZLİ doğumluyum,özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çaışmaktayım.Babadan hatta dededen kuşçuyum.7 yaşımdayken babamın keklik kafesi içinde benim olsun diye verdiği 2 tane dönekle başladı güvercin sevdam.Keklik kafesinde güvercin olurmu tabiki olmaz kafesin kapısını açtığımla kaçmaları bir oldu çok üzülmüştüm.3-4 yıl aradan sonra tamamen başlayacağım die babamın verdiği kuşlarıma ilgi ve alakam çok olunca orta 1.sınıfta kaldım ailem güvercinlerimi sattırdı.Lise 1.sınıfa geçtiğim sıralarda tekrar başladım beslemeye ama şansya yine kaldım sınıfta :evet: Artık ailem güvercin beslememi kesinlikle istemiyordu.Ben vazgeçemiyodum mahallemizdeki eski kuşçuların güvercinlerine bakarak birazda olsa hevesimi almaya çalışıyodum ama olmuyodu böyle neyseki okulumu bitirdim tam beslemeye başlayacağım sırada askerlik geldi çattı.ustabirliğimi yaptığım yerde çok kuşçu vardı devrelerim çarşıda gezerdi ben güvercin salmalarında :p neyseki askerliğim bitmişti artık önümde hiçbir engel kalmadı.şuanda rahmetli dönekçi cafer amcanın damarına dayanan akbaşlarından,Denizliden sarraf irfan bozkurtun karaçil dolapçılarından ve azman (denizli bangosu) beslemekteyim.öyle bi sevdaki güvercinbeslemek o kadar besleyip bırakmak ailemin karşı gelmesi beni yıldıramadı.27.09.2009 tarihinde düğünüm oldu o tarihte dahi kız almaya gidilecek herkez telaş içinde ben ise salmamda güvercinlerimle,gelin alma saati gelmiş herkez bana hadi dio ben ise damda duran şahane görünen dolapçıyı tutmakla uğraşmakta neyseki kuşu tuttum tuttuğumada deydi,ama gelin almaya 1.5 saat rotarlı gittik (: içim rahat gözüm arkada kalmadan gittim düğün günümde 2. bir mutlulukta buydu :evet:
sevgiler,saygılar...
umut coşkun
tlfn:05358448434-05456054949

selamunaleykum umut bey
kuscular org hosgeldiniz umarim guzel vakit gecirir guzel dostluklar kurarsiniz

H.G. UMARIN GÜZEL VAKİT GEÇİRİP, VERİMLİ PAYLAŞIMLARDA BULUNURSUNUZ..

Hoşgeldiniz. Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle.

son satırlarınız oldukça ilginç

hoş geldin aramıza iyi günlerde besle ayrıca yeni evlenmişsin mutluluklar dilerim sana bende denizlide uzun süre kaldım şimdi balıkesirde yaşıyorum sen deniz bankadamısın kayıpsız bol yavrulu hastalısız günler dilerim balıkesirden saygılar...

teşekkürler arkadaşlar hepinize aile iş tabiki ilk önce gelecek ama bu sevda 22 yıldır var güvercinlerde benim ailemden bir parça sevgili poyraz arkadaşım işbankasındayım gelip gidiyomusun denizliye

ewt fırsat buldukça geliyorum denizliye eşim denizlili oglumda denizli dogumlu yani bi ayagımız denizlide çınardamı, bayramyerin demisin gelirsem ugrarım belki yüz yüze tanışmış oluruz belki bir iki ay içinde yıllık izinde gelirim ozamana kadar daha çok görüşürüz kendine iyi bak allaha emanet ol balıkesirden saygılar..

buyur gel arkadaşım beklerim bahçelievlerdeyim
saygılar.

s a umut nasılsın birader resimlerini yüklesene siteye bizde kuşlarını görelim yoksa yükledinde benmi görmedim sende kaç dolapcı hangi renk kimin soyundan dolapcılar var resimi paylaşım yaparsan sevinirim kendine iyi bak allaha emanet ol...

selamlar
iyidir arkadaşım seni sormalı resimleri henüz koymadım ama koyucam keratalardan poz almak zor güzel pozlarını yakalamaya çalışıyorum.ıspartadan sigortacı ismailin çil dolapçıları ve enseli hüseyinin damarına dayanan yamalı beyaz dolapçılarım var.akbaşlarımda rahmetli cafer amcanın soyundan 1 hafta içinde resimleri yüklemeye çalışıcam arkadaşım kendine iyi bak
saygılar.

BUNLARDA BENİM KUŞLAR

Ekli dosyalar

• DSCN0343.webp
    DSCN0343.webp
    653.8 KB · Görüntüleme: 1,065
KIRMIZI DOLAPÇI

Ekli dosyalar

• DSCN0325.webp
    DSCN0325.webp
    843.7 KB · Görüntüleme: 1,045
AKÇİL