Ur nasıl geçer!!!!!!!

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mert ..
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Öncelikle merhabalar abilerim kardeşlerim bol yavrular bol uçurmalar size bir sorum olacak beyaz sayam var kusu dikkatsiz aldım pazardan bakmadım kanadına ur varmıs bir abime danıştım bi krem alıcan eczaneden dedi ama markasını unutmuş bilen abilerim kardeslerim varsa yardımcı olursanız cok memnun olurum...Bu arada bi bildigimide anlatayım belki birinin işine yarar kusunuzun gözünde sulanma agzından cıkardıgı kıh kıh diye sese hipradoxsi diye bir ilaç var kuşcularda cok kolay bulabilirsiniz ben 4 tl ye aldım kucuk ama yeter nasıl kullanılıcagıda günde 1kere damlatcaksınız 3gün boyunca işe yarar hangi kusuma olduysa damlattım geçti yardımcı olduysam ne mutlu bana. :slm: :slm: :evet:

DEKORT (igne)
STREPTOMİSİN (igne)
dekort ignenin suyu ile streptomisinin tozunu karistirip urun icerisine (insülin) enjektörünün 10/1 ni 3 gün vuruldugunda urdan hemen hemen eser kalmiyor......

burda nasil vuruldugunu az cok gösteriyor---->
http://www.dailymotion.com/video/xb0ok9 ... ne_animals

sağolasın musa abi pek iğneden anlamam ama bi araştırıcam.

DEKORT (igne)
STREPTOMİSİN (igne)
dekort ignenin suyu ile streptomisinin tozunu karistirip urun icerisine (insülin) enjektörünün 10/1 ni 3 gün vuruldugunda urdan hemen hemen eser kalmiyor...... <----- alinti demeyi unuttum...

gecmis olsun simdiden, allah yardimcin olsun

Arkadaşlar, bu ur iğnesi muhabbet kuşuna yapılınca faydası olur mu?

ben bu uygulamayı yaptım malesef sonuc alamadım.keske olsa ama malesef.sanırım cesıdıne gore degısıyor..

UR tedavisinden ziyade ur oluşumuna etki eden etmenlere dikkat etmek gerekiyor arkadaşlar. tedavisi uzun süren bir hastalık bir çok kuşum da oldu ve iyileştirdim hiçbiri ölümle sonuçlanmadı.Size tavsiyem klortetrasiklin e duyarla hayvanlarda ilaç kullanırken dikkat etmeniz gerekiyor, bazı kuşlarda klortetrasiklin ur yapabiliyor. bir hastalığı iliştireyim derken başka bir hastalıkla karşılaşabilirsiniz, kesinlikle ilaç kullanırken veteriner hekimden destek almalısınız.

Ur etrafındaki tüyü kes ur açık kalacak şekilde ve sirke ruhu sür günde 1 veya 2 kere kulak çöpüyle sürmen daha kolay olur 10 güne kalmaz ur düşmüş olur bende kanarya vardı hans gloster iki kanadıda urluydu sirke ruhu sayende geçti

Geri