UR TEDAVİSİ için DEKORT AMPUL iğne STREPTOMİSİN igne yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qtahya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qtahya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim karabay
Meslek
dekorist
İlgi Alanı
Kediler
Selamun aleyküm.. abiler kardesler .. ustalar .. 2 tane benim için degerli kusumda dirsek basladı .. birisi yeni basladı .. ne yapmamız lazım sitede arastırdım.. UR TEDAVİSİ için DEKORT AMPUL iğne STREPTOMİSİN igne kullanın yazıyor .. kimileri kullanmayım yazıyor.. bi kaç arkadas STREPTOMİSİN igne ve tozunu kullanın .. dekort yazmamıs.. bi arkadas '' Deltacortril '' kullanın yazmıs.. kimi arkadas merhem sürün demiş.. Kafam karıstı yardıcı olabilirmisiniz ?
--- message by moderator ---
Uyarı! Kortizon vs içerikli; dekort, deltacortil, dikloron, diclomec, voltaren (deksamezaton, diklofenak sodyum, prednizolon içerikli) vs. gibi tehlikeli ilaçlar kuşlarınıza ilk vereceğiniz ilaçlar olmasın ve bunları etkileşebileceğinden başka ilaçlarla karma etmeyiniz! Öncelikle enfeksiyon uygun antibiyotik ve gerekli diğer ilaçlarıyla birlikte tedavi edilmelidir. İmkan varsa kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız. Kuşlara kullanımı ve sonucu tehlikeli olabilecek uygulamalar yapmayınız! Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!
--- message by moderator ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri