Ur yada başka bir şey.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
kuşumun kanadındaki hastalık nedir? ben ur diyorum ama ura'da benzemiyor.

Ekli dosyalar

• DSC01197.webp
    DSC01197.webp
    233.5 KB · Görüntüleme: 1,144
mhmmtbltt' Alıntı:
kuşumun kanadındaki hastalık nedir? ben ur diyorum ama ura'da benzemiyor.

yara gibi ama ur olduğunu sanmıyorum çünkü ur böyle olmuyor.burada gördüğüm kadarıyla şişlikten ziyade yara var. Hatta böyle insanlarda olan bir hastalık var ona benziyor.

Ur degil büyük olasılık kuşların tam oralarında yag bezesi olur tüyleri parlatmak için diger kanadının o kısımları elle ztn eline ufak bişe gelir o kopmus sanırım geçer diye düşünüyorum

kanadında olduğu yazısını görmeden önce gözünde sandım. :O :o

UR VARMIŞ ; TEDAVİ GÖRMÜŞ . UR KOPARILIP SÖKÜLMÜŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

GEÇMİŞ OLSUN. :slm:

daha önceden kabuğunu soydum. ur sandığım içinde dekort ve streptomisin aldım ama daha vurmadım.

Yağ bezesini yolmussun işte.

kuş uçamıyor kanadı yere sürünüyor. ne yapmalıyım ?

Bir yerden darbe aldı mı ? Ur başlangıcı gibi duruyor. Buradan pek belli olmuyor ama bir bakar mısın şişlik var mı ?

Masallah kus renkli ve temiz bir hayvana benziyor,bence gecmiste ne oldugunu bilmiyorsan 1 yavru al dene.
iyi kusla es tut eger ur tedavisi yapilmissa kötü kus olacagini sanmiyorum.

diger kanatda ne var oda önemli.

Birisi demis
Re: Ur yada başka bir şey.
gönderen mehmet1994 » 26 Ağustos 2012 21:13

Yağ bezesini yolmussun işte.
Diye bilip bilmeden cevap vermeyin hic degilse diger yorumlari okuyun ilerde bu konuyu okuyanlara zorluk cikarmayin kafa karistirmayin

evet biraz şişlik var. diğer kanadında herhangi bir sorun yok. cinsi sabuni.

kanadında biraz şişlik var ama diğer kanadında herhangi bir sorun yok. cinsi sabuni

Gerekli ilaclari sevgili büyüklerim ve ustalarimiz sana anlatir.
Bu durum hakkinda cesitli konular var önce bir arastir derim.

Daha sonra kanadin ur/yara olan yerini bantla kus cok kanadini acmiyacak sekile getir ucurma.

Bir süre izle 3 aydan sonra kus düzelmezse caresine bak yada iyi cikarsa yavrularini al.

Beni Hitler düsünürü görebilirsiniz bence sakatlik gelecek kusagi lekeler.
önemli olan saglikli olmasi,durusun düzgünlügü,kendini karakterinde bulmus olmasi,gerekli diye düsünüyorum.

Güvercinini cok seversin ve bir kazadan dolayi agir yara alir,ona bakabilirsin ama ondan mükemmellik bekliyemezsin.

Yardımlarınız için size çok tesekkür ederim. Sizin gibi iyilerini görünce çok mutlu oluyorum.

Geri