Ur !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Sa öncelikle. Çok sevdiğim dişi miskimn ayağında ur çıktı o kadar üzüldümki anlatamam :( altında yumurtası var kümesten atamadım yuvalarını boozmak istemedim. ne yapmam lazım lütfen yardım edin nasıl bir tedavi uygulayayım. birde bu ur neden çıkar?

asim123' Alıntı:
Sa öncelikle. Çok sevdiğim dişi miskimn ayağında ur çıktı o kadar üzüldümki anlatamam :( altında yumurtası var kümesten atamadım yuvalarını boozmak istemedim. ne yapmam lazım lütfen yardım edin nasıl bir tedavi uygulayayım. birde bu ur neden çıkar?
UR TEDAVİSİNE KESİN ÇÖZÜM DİYE YAZMISLARDI ARKADAŞLARIMIZDAN BİR ÜYEMİZ ARAMA YAPARAK ULASABİLİRSİNİZ GEÇMİŞ OLSUN DÜZELİR İNSALLAH

SAYGILAR

Abi buldum dekort iğne felan hepsini aldım uygulayacağım. sonucu buraya yazarım

bir sonuç alabıldınızmı bendede aynı problem var ur suan apse gıbı ıcerısınde sarı ıltıhap var patlamak dogru sızce yada farklı bı cozum yolu varmı ıgne sonuc verdımı acaba

en yakın zamanda baslıyacagım soyledıgınız tedavıye murat bey benımde kafamda salmonella vardı cunku yavru seklemeye baslamıstı salmonella dozajı nasıl olmalı yavru kızması ıcın kardesı cok saglıklı ucmaya bıle basladı ama ur ve topallama var :/ hasta olanda

asim123' Alıntı:
Abi buldum dekort iğne felan hepsini aldım uygulayacağım. sonucu buraya yazarım
dekort tek basına bı sey yapmaz tropmısın le karıstır ver enseden ama az yap bayıltırsın kusu sonra fazla verırsen de ölür dene bakalım en uru kuruttum kanatta ıdı burda bı arkadas var hasan dıye ondan almıstım bu ılacı ısmını ezcaneler de var.4 lıra tromısın .gecmıs olsun

UR bir çok güvercinseverin problemidir. Bu nedenle gündemde olmalıdır.Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

UR ile ilgili paylaşımlarınız için teşekkürler.

Abilerim cevaplar için teşkkür ederim.Dekortu yanında bi ilaçla kullandım biraz geçti ancak kesin tedavi değil. Biraz küçüldü o kadar .s

bu pantrim ilacı eczanelerde var mı ve kesin çözüm mü yani ur kesinlikle gidiyo mu?

Geri