Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üretim Fazlası Çakal Irkı Güvercinlerimi Elimden Çıkartıyorum.
12 adet Üretim fazlası çakallarımı uygun fiyata satıyorum kuşlar kostüm ağırlıklı olup''kostüm açısından ağır çakallardır''! 5-6 sarım makara performansı sergilemektedir tek erkek tek dişi olarakta ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim.Garantili olarak performansını seyredebilirsiniz.Kuşlar performans&kostüm odaklı üretilmiştir.
Kuşların tüm sülalesini resimlerle aktarabilirim.
Detaylı bilgi için msn: [email protected] iletişim adresimden görüşebiliriz.
Eger kuslarinin yavru bakma özellikleri ve kafali iyi ( yani akilli ) hepside ayni renkte iseler uygun fiyata´da olur ise hepsini toptan almak isterim,sayet bir gün lazim olursada istedigin zaman geri alirsin.
Irtibata gecmek istersen e-mail adresinden bana ulasabilir ve fotolarini gönderebilirsin.
Eger kuslarinin yavru bakma özellikleri ve kafali iyi ( yani akilli ) hepside ayni renkte iseler uygun fiyata´da olur ise hepsini toptan almak isterim,sayet bir gün lazim olursada istedigin zaman geri alirsin.
Irtibata gecmek istersen e-mail adresinden bana ulasabilir ve fotolarini gönderebilirsin.
Ciddi düşünüyorsan mail adresimi belirtim ordan irtibat kurabiliriz.
Not:Çakal ırkı her zaman aynı renkte yavru vermez bu yüzden aynı soy olsalar dahi her biri aynı renkte olmaz.Renk pingmentleriyle oynanmış kuşlardır.Gerçek çakallar çok bozuk renkli''ve mükemmel makaracı olur'' ve günümüz de nesilleri tükenmiştir!Bizlerin bu gün kü baktığımız çakallar çok yeni jenarasyon çakallardır.Bunları göz önünde bulundararak çakalın nerden nereyi geldiğini bilerek bu ırkı beslemenizi tavsiye ederim zekalarından hiç bir kuşku duyulamaz kendi kuşlarım için bu böyle açıkçası.
Ciddi olan arkadaşlar bu msn adresimden bana ulaşabilirler: [email protected] Tahir abi keşke toptan sen alsan bunu çok isterim az çok tecrubeni biliyorum kuşlarımın emin ellerde olması benim için 1.plandadır.İlgine teşekkürederim abi görüşmek dileğiyle esenkal.
Selamlar maşallah abi kuşların çok güzeller. Her zaman akkuyruk akkanat çakallar ilgimi çekmiştir. Eğer Tahir abi hepsini almayacaksan iki veya daha fazla bende talibim. Ama mümkünse kostüm ağırlıklı ak kuyruk ak kanat kan kırmızı olanlarından olabilirse sevinirim. Bu arada gerçekten çok güzeller maşallah.
Msn adresini ekledim görüselim ins. ben ve Hüseyin kardesim,paylasalim olmazsa o begendiklerini alsin gerisini bana yollarsin eger seninle analsabilirsek oldumu.
Msn adresini ekledim görüselim ins. ben ve Hüseyin kardesim,paylasalim olmazsa o begendiklerini alsin gerisini bana yollarsin eger seninle analsabilirsek oldumu.
selamünaleyküm kkuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın eğer uygun görürsen bir çift bende alamak istiyorum msn ekledim görüşmek dileğiyle allaha emnaet ol
Çakal ırkında Satıcıya göre değişkenlik gösteren bir piyasa var bu yüzden ne desem genelleme yapamam.Bahsettiğiniz özelliklerde çakal bulmakta pek kolay değil bu yüzden çok abartı fiyatlar istenebilir abartı fiyatlardan kast ettiğim rakkamları belirtebilirim tek-100 ile 250 arasın da değişebilir.