Üretim hane kuracağım bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

bolaf

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem KARAKOÇ
Meslek
Eczacı
İlgi Alanı
Arkadaşlar ilk olarak 25 çiftle başlayıp giderek büyüyecek bir üretimhane kurmak istiyorum bu konuda bilgisi tecrübesi yavruların satışı her konuda bana bilgi verirmisiniz ?

Güvercin yetiştiriciliği için gerekli kümes özellikleri hakkında bilgi istiyorsanız sitede birçok örnek bulabilirsiniz ve bizde sorularınıza memnuniyetle cevap vererek yardımcı olmaya çalışırız. Ancak güvercin yetiştiriciliğini sırf ticari amaç ile yapacaksanız size tavsiye etmem pek karlı bir yatırım sayılmaz.

Muharrem kardeşim hemşerim..Al bi ikli cift kuş güle güle besle ucur ama ticaret için üretim yapma hayalıne kapılma sonu husran olur...

Sanırım Muhabbet kuşundan bahsedilmiş.Yanlış anlaşılma olmuş.

evet arkadaşlar güvercin değil bu muhabbet kuşu üretimi demek istemiştim ben

Konu yanlış anladım galiba özür dilerim 25 kuşla başlayacaksan once 10 erkek 15 dişi kuş alıcan salma gibi büyük bi kümes yapıp kuşları salcan eşleşenleri tek tek ayıra bilirsin..Ama hazır eş tutmuş yavrulayan kuş alayım dersen bırazdaha malıyetlı olur bende muhabbet uretimi yaptım baya güzel bi uğraş...

Ya hemşerim bana da bilgi verirmisin nasıl bilgi dersen bu yavruları pazarlama adına bilgi üretimi az çok yapar gibiyim birde kışın ısıtma problemi hakkında

aydında bi abimiz yapmakta bu işi sultan papaganı işta muhabbet kuşları seri üretim yapıyor denizliden aydına gittik
tabii güvercinden anlarım ama tabii bu farklı bir iş şunu söyleyecegim biz akşamdan aradık abi 2 tane geçmiş gün papaganın cinsini hatırlayamacagım yarın mutlaka gelin yoksa satılacak dedi neyse gittik tek katlı bir ev kapının önünde mercedesler falan var girdik içeri hafif bi kalabalık sonradan ögrendik ki hepside alıcıymış
abi bir işi ne kadar kaliteli yapıyorsan hastasına hitap ediyorsan kapında mercedesler bekler

ya zaten şöyle satacağım bir pazarım var desem en kalitesinden olacak

Geri