Üretimde dikkat edilmesi gerekenler!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b.oğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

b.oğlu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezgin bayramoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Güvercin üretirken kuşların sularını her gün tazeliyip 5l suya 1 çay kaşığı vitaform adlı ilaç katılmalıdır. Kümes soğuk ve sıcağa karşı yalıtımlı olmaldır. Mevsim yaz ise kumesteki pencere vb. şeyler açık tutulmalıdır. Eğer kış ise kümes ışık vb. şeyler ile ısıtılmalıdır ( belirli bir dereceye kadar). Kümesiniz güneş gören bir yerde olmalıdır ışık 7-24 açık değil sadece akşamları 2-5 saat arası açık kalmalıdır. Yem olarakta sadece buğday değil kırık darı, çiğdem, fiğ, pirinç vb. yemler verilmeli kış günlerinde ise kenevir tohumu ve keten tohumu gibi kuşların içini sıcak tutacak yemler verilmelidir. Son olarakta kümesiniz sağlık açısından temiz olmalıdır.

Ve en önemlisi eş seçimini doğru yapmamız lazım... Herkese kolay gelsin...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

Eş seçimini yavruya bakılması için yapıyorsan doğru bişey değil. Eş seçimin doğrudur ama bu eşten aldığın yavru hiç bir işe yaramıycaksa o kuşları üretmenin bir anlamı yoktur.

Bilgiler için tşkrlr..

ben melezleme yaptım yozları 10-25 arası satım bilgiler icin tşk

herşeyi güzel demişsinde arkadaşım vitaform antibiyotikde içerir sık verilmesi birçok rahatsızlığa(kısırlık) ve bağışıklık sisteminin çökmesini sağlar sadece hastalık durumunda verilir.çay kaşığıyla sirke sarımsak atılması daha uygundur. :slm:

unutmadan çay kaşığıyla bal ve şekerde çok iş görür :slm:

bilgilerin için sağol nerden?

bişiy değil vall ben aynen bunları uyguluyoeum izmir menemenden

var kuşlarımın hepsine garanti verebilirim msn adresim sezgin_1675@hot eklersen sevinirim ordan konuşalım
kuşların fotolarını atıyım

ok kardeş saol ben bucadan konuştuğumuz gibi ben bucadan cuma günü müsaitim benini cuma misafir edersen sevinirim !

Güvercin Bakımı,Yetiştiriciliği ‹ Güvercin Üretimi bölümünde olduğunuzu hatırlatırım. Alım-Satım bölümleri haricindeki bölümlerde alım-satım yapılması yasaktır.
Alım-satım işlemlerinizi ilgili bölümden veya özel mesaj yolu ile hallediniz.

KUSURUMA BAKMAYIN HERKESTEN ÇOK ÖZÜR!!!!!!!

sayılan yemlere ek olarak burçak, ak darı ve süpürge tohumunu da tavsiye ederim.Ayrıca genç dişiyle kart erkeği , genç erkekle kart dişiyi eşlendirirseniz daha verimli yavru alırsınız

Geri