silik dumanlı
Üye
- Ad Soyad
- kubilay aydın
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaşlar ya ben bu kuşların üremesini anlayamadım ilk olarak miski ve çakmaklı yavrusu tüyleniyor yavaş yavaş fakat çok çelimsiz ve küçük kuş sarı kafa miski oluyor ama büyümüyor bunun yanında annesi yavrunun yanına yumurtladı yavruya biraz takviye yaptım ama büyümüyor nedense yavru daha avuçum kadar tam bilmiyorum ama yavru en fazla 15 günlük ama bilmiyorum tam neyse bu yavruyu büyür mü acaba gerekirse resim koyarım
başka bir soru benim mavi ve arap çiftim ilk yumurtalarına oturmadı ve şimdi bir daha yumurtladı ve kuş cumartesi günü ilk yumurtayı attı ve daha ikinci yumurta yok
başka bir soru daha benim beyaz ve kula cinsi çifttim çifleseli bir aydan fazla oldu ama hala yumurta yok kuşlar yavrusu olan kuşların yuvasını işgal etti oraya oturup ötüyorlardı ama şimdi ötmüyorlar 1 haftadır aynı şekilde iyi bir takla dişi var oda yumurtlayacak eşiyle iki yuvalığı işgal ettiler fakat bir hafta diğer tarafa oturuyor bir hafta başka tarafa oturuyor ötüyorlar fakat onlarda yumurtlamadı
bu soruların cevabını verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
başka bir soru benim mavi ve arap çiftim ilk yumurtalarına oturmadı ve şimdi bir daha yumurtladı ve kuş cumartesi günü ilk yumurtayı attı ve daha ikinci yumurta yok
başka bir soru daha benim beyaz ve kula cinsi çifttim çifleseli bir aydan fazla oldu ama hala yumurta yok kuşlar yavrusu olan kuşların yuvasını işgal etti oraya oturup ötüyorlardı ama şimdi ötmüyorlar 1 haftadır aynı şekilde iyi bir takla dişi var oda yumurtlayacak eşiyle iki yuvalığı işgal ettiler fakat bir hafta diğer tarafa oturuyor bir hafta başka tarafa oturuyor ötüyorlar fakat onlarda yumurtlamadı
bu soruların cevabını verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler