URFALI NİHAT (FAHRETTİN ATİK DUMANLI YAVRULAR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nihat güngördü
Meslek
dj danışman
İlgi Alanı
Kediler
Kısmetse iki ayımız kaldı havaların kuş uçurmaya elverişli olmasına bakalım gönlümüzce uçurabilecezmi her şey nasip kısmet.yaparsın, hazırlarsın yavruları hazır edersin allah bir dert verir kalırsın .onun için her işte nasip kısmet olmassa olmuyor herşeyin hayırlısını istemek en güzeli, ve sabırlı olmak lazım.her kese saglık huzur dilerim.

Yavrular çok tatlı gözüküyor Mşallah ,Sağlıkla uçurmak nasip olsun umarım . selamlarŞEREF

MASALLAH GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE BESLE NİHAT KARDESİM

SAYGILAR

KIŞI ATLATIRSAK YAZA ALLAH KERİM

Nihat kardeşim maşşallah güzel yavrular ve kuşlar,inşallah hayırlısı ile kazasız belasız uçurursun.

Selamlar sağlıcakla kal.

maşallah sağlıklı yavrular, pek çeşit de yok bizde ki gibi, belli ki asil sağlam çook eski tek soy kuşlar, videolarını sabırsızlıkla bekliyorum,,,

sagol ali kardeşim gelirsen kapım açık sana ,yakından seyrederiz. adapazarında iki teyzesi uçtu bu yavruların teke düştüler birinin kuyruklarını aldı şahin.diğer kardeşinin önce kursağını yırttı diktik 15 gün sonrada kanat aralarını aldı kışta bastırınca şimdi yatıyorlar havalar düzelsin kısmetse buraya videolarını koyarız yakından'da seyrederiz

s.a. nihat bey maşallah güzel kuşlar bahtları açık olur inşallah.. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama şu geçtiğimiz iki senede ya atmaca şahin sayısı ikiye katladı yada bu muzur hayvanlar aralarında anlşma sağladı evcil güvercinden başkasını yemiyorlar..

kusların masallahı var hepsıde guzel dumanlılar baska guzel kazasız belasız ucurumlar dılerım
saygılar

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a. nihat bey maşallah güzel kuşlar bahtları açık olur inşallah.. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama şu geçtiğimiz iki senede ya atmaca şahin sayısı ikiye katladı yada bu muzur hayvanlar aralarında anlşma sağladı evcil güvercinden başkasını yemiyorlar..

bizimkiler biraz süratli hayvanlar bir, iki kurtuluyor üçünçü veya dördüncüde alıyor hiç kurtuluşu yok .kış aylarında çoğu kuşçu kuş uçurmuyor doğal olarak. havada sen varsın tek kim olursa olsun kim uçuruyorsa hemen gelir birazda hayvan şatafatlıysa tamam .şahin ve atmacadan olma olanları var hepimiz görmüşüzdür kara simsiyah onlar hiç affetmiyor eskisi gibi vuranda yok bunları şehirleşme hızlı onlarda böyle besleniyor . yapacak hiç bir şey yok bunlara karşı .yorumlarınıza teşekkür ederim sevgiler.

urfalı' Alıntı:
SİVRİHİSARLI' Alıntı:

bizimkiler biraz süratli hayvanlar bir, iki kurtuluyor üçünçü veya dördüncüde alıyor hiç kurtuluşu yok .kış aylarında çoğu kuşçu kuş uçurmuyor doğal olarak. havada sen varsın tek kim olursa olsun kim uçuruyorsa hemen gelir birazda hayvan şatafatlıysa tamam .şahin ve atmacadan olma olanları var hepimiz görmüşüzdür kara simsiyah onlar hiç affetmiyor eskisi gibi vuranda yok bunları şehirleşme hızlı onlarda böyle besleniyor . yapacak hiç bir şey yok bunlara karşı .yorumlarınıza teşekkür ederim sevgiler.

soran yok ama ben yinede söylemek istiyorum dumanlı yavruların annesi sol taraftaki benekli gök .babaları araplardan çıkma mürekkepli koyu gök.

Maşallah çok güzeller.Dediğiniz gibi baharın gelmesine az kaldı, inşallah yakında uçurmaya başlayacağız bende sabırsızlıkla bekliyorum.

ALLAH GÖNLÜNÜZCE UÇURMAYI NASİP ETSİN..

şimdi bir yer bulduk oraya gidip geliyorum kümesin kapısını sen açıp kapayacaksın yoksa bu işte kimse senin gibi kuşunu uçurmuyor.kurda sormuşlar ensen niye kalın.DEMİŞ KENDİ İŞİMİ KENDİM GÖRÜRÜM.

Geri