URFALI NİHAT V€ FAHR€TTİN ATİK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nihat güngördü
Meslek
dj danışman
İlgi Alanı
Kediler
BİZD€ BUNLARI H€R K€S GİBİ İYİ DİY€ B€SLİYORUZ.H€R K€SİN KUŞU K€NDİN€ GÜZ€LDİR.

Nihat kardeşim,maşşallah güzel kuşlar.

Kuşcunun kuşu önce sahibine hizmet edecek,yeteri kadar güzel olmazsa zaten o kümeste yem yemez.

Herkezin iyi kuş anlayışı değişiktir,şayet seni tatmin ediyorsa en iyisi kümesindekilerdir.

Elin iyisi bitmez.

Selamlar,sağlıcakla kal,kazasız belasız,hastalıksız beslemeler.

FAKİRİN KEYFİ ÇOK OLUR AY IŞIĞINDA ŞEMSİYE İLE GEZERMİŞ

S€ZONUN İLK VAVRULARINI ALDIK BAKALIM.

Ben Fahrettini taaa lise yıllarından tanırım,bu topikte resminide bulamadım yazısınıda görmedim.

15 GÜNDÜR İKİ KARD€Ş V€RDİK HAVAYA BAŞLARINA BİR Ş€Y G€LM€SS€ ŞU AN TAKLADALAR 2O SONRA İZL€RİZ İNŞALLAH

ŞİMDİ GÖRÜŞÜYORMUSUN C€VD€T ABİM? €G€R GÖRÜŞ€MİYORSAN ÖZ€LD€N T€LİNİ V€R€YİM

D€VAMI BUNLARDA

BİR AD€T YAVRU V€, ÖZL€RD€N ÇAKMAKLI BU KADAR. ŞİMDİ ARTIK B€KLİY€C€Z.....

BU S€N€ SIKI BİR S€ZON OLACAK..

maşallah abi kuşların maşallağı var özellikle ilk sayfadaki küllübenekli mükemmel yavruda öyle
saygılarımla

kuşlar çok fotojenik..videolarını bekliyoruz..

BİRKAÇ ESKİ RESİM GEÇTİ ELİME ONLARI PAYLAŞMAK İSTEDİM ESKİ DEDİĞİM 25 SENE ÖNCE. İYİ KUŞLAR GENÇLİK KUŞLARIM HALA 2 TAKIM VAR HİÇ ÜZMEDİLER BENİ EVİNDEN KALKARLAR EVİNE İNERLER.1 DİREK 1.5 DİREK 5.6 TAKLA İKİ VEYA İKİ BUÇUK SAAT HAVADA NE ZAMAN OLSA UÇAR İYİLER YA SEVİYORUM BUNLARI . ŞİMDİKİ KUŞLARARIM 15 SENEDİR FARKLI BUNLARDA GÜZEL.

BUDA VELO DAYIM BENİM,HEMŞERİM UZUN ÖMÜR DİLERİM YAŞI 90 'a GELDİ HALA İYİ KUŞLARI VAR ELİNDE BU YAŞINA RAĞMEN KUŞ UÇURUYOR.

maşallah kuşlarınız çok güzel özellikle kirli ekek çok hoşuma gitti emeklerinin boşa gitmesin
bu arada araplarıyla meşhur vello dayı mı bu abimiz

TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SENDE GÜLE GÜLE BESLE.EVET VELO DAYI BU ORASI KENDİ EVİ URFADA ŞİMDİ.

URFA'NIN VE TÜRKİYE'NİN SEVİLEN İKİ 'KUŞ PİRİ' SAGIMDA VELİ DAYI (VELO DAYI),SOLUMDAKİ NAMI DEĞER DEKOR ALİ.URFADA KUŞ BU İKİ DEGERLİ İNSANA SORULUR.ELİMDE OLAN DUMANLI SOYU BU İKİ İNSANA AİT.

Kuşlarınız güzel gözüküyor Maşalllah , selamlarŞEREF

ŞEREF BEY ve OKTAY BEYE TEŞEKKÜR EDERİM SAMİMİ VE İÇTENLİKLERİNE .

EMANET ATA BİNEN ÇABUK İNERMİŞ.GEÇEN SENE İSTANBUL ADAPAZARI ARASINDA GİTTİM GELDİM .İŞLE UGRAŞMAKTAN UÇURAMADIK VERDİK EMANETE UÇURSUN DİYE EVİN ALTINA BODRUMA YAPMIŞ KÜMES ZULA BİR YER ORAYA UÇURMUŞ KUŞLARI BİZEDE ÖLDÜ FALAN. NEYSE BURDA KONUŞTUKLARIMIZ BURDA KALMAYACAK İNŞALLAH BU SENE BEN KENDİM UÇURACAM BABAMIN OGLUNA GÜVENMEM BU KONUDA TEK GÜVENDİĞİM ADAM BUNU YAPARSA EE BİZDE EŞEK DEGİLİZ ARTIK HEPİNİZE KOLAY GELSİN

Nihat bey kuşlarınızın maşallahı var özellikle tek resimdeki gök benekli dişi ve 3 elif(kalem) gök dişi en sağdaki çok beğendim
eski kuşlara benziyor.Gönlünüze göre uçurmanız dileğiyle ..
Saygılar...

evet oguz kardeşim eski kuşlar benden yaşlı bir soy bunlar teşekkür ederim.

Kuşlar kendini belli ediyor maşallah abi.

Geri