URFALI VE FAHRETTİN ATİK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nihat güngördü
Meslek
dj danışman
İlgi Alanı
Kediler
İYİ KUŞUN GÖZÜNDEN ANLARSIN ...İYİ KUŞLAR ARADA Bİ YATAR .EŞE GELDİMİ ÖTER,İYİ BİR KUŞSA EN İYİ YEMLERİ YUTAR.ONLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ.

BURASI EVİN BALKONU YILARDIR İMKANSIZLIKTAN ANCA BÖYLE BAKABİLİYORUZ FAZLA ÇOĞALTMADAN YENİ YERLERİNE GİDENE KADAR.BENİM UÇURMA İMKANIM KISITLI İMKAN YOK ŞARTLAR BÖYLE ŞİMDİLİK.YEDİRİYORUZ İÇİRİYORUZ ALTINI TEMİZLEYİP UÇURACAĞIMIZ GÜNLERİ BEKLİYORUZ.

BURASIDA TAMAMLAMAYA ÇALIŞTIGIM KENDİ EVİM BU YAZ BİTERSE BURDA OLACAK KUŞLARIM.ARTIK BURDA BAKABİLECEM.GÜZEL BÜYÜK BİR YERDE BAKACAM KISMET OLURSA.

Bahçe süper. Hangi ilde burası?

Hayırlısı olsun, kısa sürede kuş uçura bilecek imkan kazana bilmenizi umuyorum . selamlarŞEREF

evet bu duyguyu iyi bilirim :) evde çok güzel olacağa benziyor.. hadi hayırlısı..

şeref' Alıntı:
Hayırlısı olsun, kısa sürede kuş uçura bilecek imkan kazana bilmenizi umuyorum . selamlarŞEREF

iyi dileklerinize teşekkür ederim şeref bey.

filo' Alıntı:
evet bu duyguyu iyi bilirim :) evde çok güzel olacağa benziyor.. hadi hayırlısı..

yerin olmaması çok kötü eski bir kan beslediğim kuşlar, saklar gibi beslemekten sıkıldım artık, teşekkür ederim

yeni eviniz hayırlı olsun ıyı günlerde oturmanızı dılerım kues yapacagınız kocaman bahçenızde var ama dıkkat ettımde arazı yapısı orman kenarı gibi bir yer ve bundan dolayı bayagı atmaca kartal dogan gibi yırtıcılar başınızı agrıtacak gibi tam onların arayıpta bulamadıgı yer gibi gözlemledım umarım dedıklerım dogru çıkmaz da rahatla kuş uçurup zevkıne varırsınız selamlar ... :slm: :slm: :slm:

Selamun Aleyküm
Nihat kardeşim yerin ve evin çok güzel Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin kuşların da güzel maşallah inşallah yakın zamanda evine geçer bu güzel kuşları doya doya uçurursun.Selamlar

teşekkür ederim 4 yıldır uğraşıyorum burası için bakalım her şeyin hayırlısı olsun.yok teraslı bir yer bulamadım burasını tutmak zorunda kaldım havalar ısınsın biraz hemen teraslı bir yer bakacam ev sahibine söylüyorsun olmaz diyorlar kokar falan ya 10 tane kuşun nesi kokacak,söylemesen söylüyorlar bir sürü dert bakalım.

masallah nihat kardesim yeriniz çok güzel gönlünüzle kus uçurmanız dilegi ile

SAYGILAR

sağolun muharrem bey bi şeyi çok istemekte iyi değil sabırla bekliyorum hayırlısı. sizede iyi bir yer nasip eder inşallah!

Geri