URLU KUŞ YUMURTLAR MI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
abiler benim bi urlu kuşum var daha doğrusu arkadaş itlaf edecekti bende yazık öldürme bi uğrasalım dedim aldım geldim balkona güzel bi yuva yaptım ur kanatta idi.ve cevizden büyüktü ki kanat yerde sürünüyodu. önce biraz kanattım uru.sonra cipro verdim .en son

--- message by moderator ---
Uyarı!
Kortizon vs içerikli; dekort, deltacortil, dikloron, diclomec, voltaren (deksamezaton, diklofenak sodyum, prednizolon içerikli) vs. gibi tehlikeli ilaçlar kuşlarınıza ilk vereceğiniz ilaçlar olmasın ve bunları etkileşebileceğinden başka ilaçlarla karma etmeyiniz! Öncelikle enfeksiyon uygun antibiyotik ve gerekli diğer ilaçlarıyla birlikte tedavi edilmelidir. İmkan varsa kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız. Kuşlara kullanımı ve sonucu tehlikeli olabilecek uygulamalar yapmayınız! Bu gibi sakıncalı tavsiyelerde bulunmayınız. Tekrarlanmasın! Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!
* Hayvanlar makine değil birer canlıdırlar, hastalık geçirenleri dinlendirmeyi düşününebilirsiniz!

simdi ur biraz küçüldü dış derisi kıvrıstı birazda yumusadı içi. kuşta bi kırgınlık yok yem yiyo hatta eşleşti ama size sorum şu urlu bu kuş yumurtlar mı?yumurtlaması için elevit diye vitamin hapı var ondan attırıyorum.acaba hiç urlu kuşu olupta yumurtlayan oldu mu aranızda?varsa ne verdi ilaç ye ben bu kuşun yumurtlamsını cok isterim çünkü ölümden döndü..bana bi yardım edin sitede aradım tam bi cevap bulamadım

Yumurtlamasına engel değildir inş en kısa zamanda ur da iyileşir yumurtlar saygılarımla :slm:

sağol kardeşim inşallah olur benim merak tettğim kuşun kendini toplaması rahat ahat yaşaması için acaba ne versem vitamin ilaç yada doğal şeyler e tabi bi de yumurtlaması için bilgi edinmek istiyorum .bazıları yumurtlar dedi bazıları yumurtlamaz kafam karıştı acaba bu sitede kanadın da ceviz kadar ur olupda yumurtlayan kuşu olan var mı ki?arkadaşlar yardım lütfen...

bendede urlu kuş var bir tane ceviz büyüklüğünde değil ama fındık kadar var yumurtladı ve gayet iyi bakıyo yumurtalara uçamadığı için yem yiyo yatıyo sürekli.

urlu kuş yumurtlar. ama ustalar böyle kuşların damızlıkta kullanılmamasını söyler. ileride olası yavru kayıplarınız yüksek olabilir.

Erhan arkadaşımızın dediği gibi, urlu kuş yumurtlar (ur kıçında değilse), çıkan yavruya da bakar, fakat genetiksel olarak bu rahatsızlığı yavruya aktarabilir, gelişen yavru da ur gözükebilir veya başka rahatsızlık görülebilir. Bu tarz kuşlara bakıcılık yaptırmak daha yerinde olur. Dediğin, can çekişiyorsa en son çaredir, Diğer türlü, uçarken iyiydi, yavru alırken iyiydi. bir tarafında bir kusur oldu, hastalandı diye böyle birşey yapmak olmaz! Canını biz vermedik..

yumurtlar kardesım uğurun kesılıp alınması gerekıyor onu sen yapamazsın uğurunla oynama kusun
Uyarı!
Yanlış veya eksik ilaç, teşhis veya tehlikeli ürün/yada tehlikeli tedavi önerilerinde bulunmayınız! Gereği yapılmıştır. Tekrarlanmasın! Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz! Mümkünse uygun tedavi için kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekime danışınız, herhangi bir uygun laboratuvarda dışkıya önceden tahlil yaptırınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri