URmu KIRIKmı yardımm???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alex34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alex34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Belirtilmedi
Meslek
Belirtilmedi
İlgi Alanı
Köpekler
[No message]

Ekli dosyalar

• SNC00129.webp
    SNC00129.webp
    661 KB · Görüntüleme: 1,313
[No message]

Ekli dosyalar

• SNC00130.webp
    SNC00130.webp
    915.9 KB · Görüntüleme: 1,261
[No message]

Ekli dosyalar

• SNC00131.webp
    SNC00131.webp
    366.7 KB · Görüntüleme: 1,362
[No message]

Ekli dosyalar

• SNC00132.webp
    SNC00132.webp
    376.8 KB · Görüntüleme: 1,329
burunsuz dişim dar bir yere girip çıktı sonra böyle oldu.. yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım ...

ur değil ur elle dokunduğunuzda nasır gibidir.kırığa da pek benzetemedim ama kanadını falan açabiliyo mu? veya uçabiliyo mu?

saygılarımla

Ur da değil kırık da değil bence. ama kanadını zorlamış. İnsan için kullanılan melhemlerden kullanabilirsiniz oraya. Şansınıza belki iyileşir belki de hiç iyileşmez kanadını tam açamaz, yarım açar. benim başıma geldi, 1 bango iyileşememişti hatta.. Bende damızlık olarak kullanıyordum.

Ur bir gecede çıkmaz en azından 15 20 gün sürer, o yüzden ur olduğunu düşünmüyorum..
Fotolardan bir şeye benzetemedim geçmiş olsun..

selamlar...

böle bir sorun bendede var kuşumun kanadında ur gibi ama elimle dokunarak anlaşılıyor sanki kemik çıkmış gibi yuvarlak bir cıkıntı var cok sert kemik gibi ama kuş cok rahat uçuyor kuş yavruluktan yeni cıkma yeni dişi oldu ve yeni eş eşleşti.

bi yardımcı olursanız sevinirim

saygılar...

uçuyosa sorun yoktur herhalde yuşa.. beni de yeni başıma geldi böyle bi olay muhabbet kuşumun duvara çarpması sonucu buna benzer bişey oldu ellediğim de resmen kemik geliyodu elime.5-6 gün sonra uçmaya başladı.

saygılarımla...

Cok teşekkürler ederim yardımcı olduğun için zaten ne zaman bişi sorsam hemen cevaplıyorsun bunlardan dolayı sana cok teşekkür ederim

Peki daha farklı düşüncesi olan var ise cevaplarını bekliyorum iyi günler

SAYGILARIMLA...

yuşa' Alıntı:
selamlar...

böle bir sorun bendede var kuşumun kanadında ur gibi ama elimle dokunarak anlaşılıyor sanki kemik çıkmış gibi yuvarlak bir cıkıntı var cok sert kemik gibi ama kuş cok rahat uçuyor kuş yavruluktan yeni cıkma yeni dişi oldu ve yeni eş eşleşti.

bi yardımcı olursanız sevinirim

saygılar...
aynı anlattıkların benim kuşdada var kemik gibi bir şey bu...

Kuş uçuyor ama cok yüksek performans vermiyor 3-4 dk uçuyor.

yuşa' Alıntı:
Cok teşekkürler ederim yardımcı olduğun için zaten ne zaman bişi sorsam hemen cevaplıyorsun bunlardan dolayı sana cok teşekkür ederim

Peki daha farklı düşüncesi olan var ise cevaplarını bekliyorum iyi günler

SAYGILARIMLA...

önemli değil yuşa sende sağol. bildiğim konular da sonuna kadar yardımcı olurum herkese..

saygılarımla...

COK SAOL ALLAH RAZI OLSUN

Geri