önder
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basoglanh' Alıntı:Merhabalar. Önder bey öncelikle bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Koyu kapalı kaplan çilleriniz varmı elinizde var ise resimlerini daha yakından net bir şekilde paylaşırmısınız. Bu arada performansları ve uçurma şekliniz ile ilgili bilgilerinizi bekliyoruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
kardeş ben ayakkabıcılar çarşısındayım dükkanın adı özaydın yazma müsait olursan buyur gel tanışalım.ayakkabıcıların bi arka sokağı yazmacılar sokağı diye geçer.lavinya' Alıntı:selam hemşerim aynı şehirde kuş beslememize ragmen birbirimizi tanımıyoruz.dolapçıların oldukça güzel,sizinle tanışmak isterim,ben tekstille ugraşıyorum işyerim eski sanayide bilya sanayiye yakın.yazmacı oldugunu yazmışsın işyerini adres olarak yazarsan sana ugrarım.yada tlf görüşelim.allaha emanet ol kardeş
merhaba emre kardeş.fotekss' Alıntı:selam hemşerim aynı sehırde aynı cıns kuş beslememizze ragmen birbrimizi tanımıoz kuşların oldukça güzel
.................................F_O_T_E_K_S_S_S....................................
SAYGILAR a.e.o