uşak; tan dolapçılar karaçil, arap, kırmızı çil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

önder

Üye
Siteyi ziyaret et
[attachment=0]

Ekli dosyalar

• IMG0086A.webp
    IMG0086A.webp
    8.9 KB · Görüntüleme: 2,033
  • IMG0091A.webp
    IMG0091A.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 2,058
  • IMG0096A.webp
    IMG0096A.webp
    16.5 KB · Görüntüleme: 1,993
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0098A.webp
    IMG0098A.webp
    13 KB · Görüntüleme: 1,956
  • IMG0106A.webp
    IMG0106A.webp
    16.5 KB · Görüntüleme: 2,035
  • IMG0107A.webp
    IMG0107A.webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 2,016
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0108A.webp
    IMG0108A.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 2,037
  • IMG0109A.webp
    IMG0109A.webp
    17.3 KB · Görüntüleme: 2,034
  • IMG0110A.webp
    IMG0110A.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 1,999
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0111A.webp
    IMG0111A.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1,973
  • IMG0113A.webp
    IMG0113A.webp
    18.7 KB · Görüntüleme: 1,903
  • IMG0114A.webp
    IMG0114A.webp
    13.3 KB · Görüntüleme: 1,963
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0115A.webp
    IMG0115A.webp
    12.1 KB · Görüntüleme: 1,916
  • IMG0116A.webp
    IMG0116A.webp
    15.5 KB · Görüntüleme: 1,883
  • IMG0117A.webp
    IMG0117A.webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 1,922
kardesim allah bol yavrular almayı nasip etsin

Merhabalar. Önder bey öncelikle bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Koyu kapalı kaplan çilleriniz varmı elinizde var ise resimlerini daha yakından net bir şekilde paylaşırmısınız. Bu arada performansları ve uçurma şekliniz ile ilgili bilgilerinizi bekliyoruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
Merhabalar. Önder bey öncelikle bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Koyu kapalı kaplan çilleriniz varmı elinizde var ise resimlerini daha yakından net bir şekilde paylaşırmısınız. Bu arada performansları ve uçurma şekliniz ile ilgili bilgilerinizi bekliyoruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

teşekkürler hüseyin kardeş.açıkçası dolapçı konusunda biraz yeniyim malum uşaktada bulmak biraz zor iyisini ıspartadan karataş arkadaşımız sağolsun biraz ondan aldım birazda burdaki arkadaşlardan buldum ama daha tam bi randuman alabilimiş değilim kardeş evimde şehir dışında kaldığından atmacalar rahat vermiyo.yani anlıyacağın çok fazla kuş uçuramıyorum ama sağlam kuşlar toplamaya çalıştım ilerde inşallah sana performansları hakkında bilgi veririm.saygılar

selam hemşerim aynı şehirde kuş beslememize ragmen birbirimizi tanımıyoruz.dolapçıların oldukça güzel,sizinle tanışmak isterim,ben tekstille ugraşıyorum işyerim eski sanayide bilya sanayiye yakın.yazmacı oldugunu yazmışsın işyerini adres olarak yazarsan sana ugrarım.yada tlf görüşelim.allaha emanet ol kardeş

slm guzel kuslar dolapcı besleme konusunda daha yenisiniz galiba ama yinede guzel kuslar toplamışsınız hayırlısı olur inşallah ıspartadan karatasın yardımcı oldunu belirtmişiniz karatas kardesimden gelen kuslar gercekten guzel kuslardır.karataşın kuslarına her turlu kefil olurum ıspartada sevgi ve saygılar huseyın mercan ıspartaya yolunuz duserse buyurun gelin misafirim olun kartas kardeimi buldunuzmu o bana ulasır saglıklı ve guzel gunlerde beslemenizi allah nasip etsin

lavinya' Alıntı:
selam hemşerim aynı şehirde kuş beslememize ragmen birbirimizi tanımıyoruz.dolapçıların oldukça güzel,sizinle tanışmak isterim,ben tekstille ugraşıyorum işyerim eski sanayide bilya sanayiye yakın.yazmacı oldugunu yazmışsın işyerini adres olarak yazarsan sana ugrarım.yada tlf görüşelim.allaha emanet ol kardeş
kardeş ben ayakkabıcılar çarşısındayım dükkanın adı özaydın yazma müsait olursan buyur gel tanışalım.ayakkabıcıların bi arka sokağı yazmacılar sokağı diye geçer.

guzel kuşların kardes bol yavrular dılegıyle.

selam hemşerim aynı sehırde aynı cıns kuş beslememizze ragmen birbrimizi tanımıoz kuşların oldukça güzel

.................................F_O_T_E_K_S_S_S....................................

SAYGILAR a.e.o

fotekss' Alıntı:
selam hemşerim aynı sehırde aynı cıns kuş beslememizze ragmen birbrimizi tanımıoz kuşların oldukça güzel

.................................F_O_T_E_K_S_S_S....................................

SAYGILAR a.e.o
merhaba emre kardeş.
biz bu site sayesinde çok arkadaşla tanıştık.
seninlede tanışmak isterim tabi.
ben ayakkabıcılar çarşısında oluyorum.
yazma,eşarp üzerine dükkan var.
özaydın yazma ismi.
görüşmek üzere.
saygılar.

önder özaydın.

inşllah onder kardesim bende mende pazarında inş malxemce dukkanı war sende her zmn buyur gel cayımı içmeye tesekkürler

....................f__O_T__E_K_S_S_S......................SAYGILAR

onder hadı bakalım sıra sende.dolapcı yarısması ıcın hunerlerını beklıyoruz.saygılar

Geri