uşak tan hasan arslan ın dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasanarslan
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Balıklar
[gvideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-1408566072556813335[/gvideo]

maşşallah kardeş ALLAH nazardan saklasın iki pazardır hava şartlarından görüşmek nasip olmadı inşallah havada görmekte nasip olur. ALLAH sağlık sıhhat versin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle k.i.b

abı bende sana ulasamadım havalardan dolayı bırde benım bebe rahatsızdı ısallah havalar duzelınce gorusuruz saygılar hemserın

kardesim kusların gercekten cok güzeller yavruların rekleri cok acık birazdaha kapalı olsalar büyüdüklerinde daha tatlı bir renkleri olurdu bunlarda güzeller hayırlı günlerde beslemeni temenni ederim

abı aslında haklısın bu konuda ama ben ınadına acık renklı sevıyorum fakat zaten kapalı bı damar degıl benım kuslarım tek ırk tek damardan gelıyo abı bunlar anayı yavrusunada vursan dedeyı yegenede vursan arada bır kapalı cıkıyo cıktımıda cok tatlı bı renk oluyo tabı napmam gerektıgını tam anlamıyla bılmıyo olabılırım bana yardım cı olursalar sevınırım paylasmaya hazır saygılat ...usak. ars..

ars' Alıntı:
abı aslında haklısın bu konuda ama ben ınadına acık renklı sevıyorum fakat zaten kapalı bı damar degıl benım kuslarım tek ırk tek damardan gelıyo abı bunlar anayı yavrusunada vursan dedeyı yegenede vursan arada bır kapalı cıkıyo cıktımıda cok tatlı bı renk oluyo tabı napmam gerektıgını tam anlamıyla bılmıyo olabılırım bana yardım cı olursalar sevınırım paylasmaya hazır saygılat ...usak. ars..
kardesim acık renkteki yavruları arapla eslersen gercekten cok tatlı renkte yavrular alabilirsin tabiki bunda esleyecegin kusun damarıda önemli

selam değerli dostum..maşallah kuşlarınızın tüyleri kadar ömürleri olsun..

sagolasın hakan abı begendırebıldıysem ne mutlu.saygılar.ars ..usak....

bunlar da damızlıklarım [gvideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-4119838815475923645&hl=en[/gvideo]

böyle saglıklı ve güzel kuşları bide havada videosunu görmek isteriz

kuşlarınızın maşallahı var çok hareketliler ve cok güzel duruşları var iyi bakıldıkları her yönünden belli oluyo allah nazarlardan saklasın bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar ve saygılar.............

tesekkur.ederım hasan arkadasım ılgıne.ve yorumuna kuslarımla ılgılenmeyı cok sevıyorum burdura selamlar.usaga yolunuz duserse beklerım .saygılar. :heyo: :heyo: :heyo: ARS :heyo: :heyo: :heyo:

hasan kardesım ıssallah havadada goreceksınız fakat bır sorun var aslında gercekten ben sızlerden cok ıstıyom havadakı marıfetlerını sergılemeyı ama bır turlu yakalayamıyorum oyun halındeyken kısa kısa var ama benı memnun etmıyo cok alcaktan eve gelırlerken cekılmıs var amahos degıl ırde cekım yapılacak makına cok onemlı ve ıkı kısı olmak lazım ama en kısa zamanda cekıcem sıze soz verıyom saygılarımla ....ARS....... :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

herkezden dolapcı vıdeosu ıcın ozur dılıyorum abıler kuslarımı sattım cunkı 8 10 kadr damızlıgım kaldı o yuzden vıdeo ıssallah bıdakı sezona yenı yavrularımla cekerız herkezden ozur dılıyorum

çok güzel kuşlar kardeş Allah nazardan saklasın zaten dolapçı olsun her şekilde güzeller. ama ben en çok karaçilleri seviyorum... birde bıçaklılar çok güzel geliyor herhalde beşiktaşı olduğumdan hadi hayırlı uçurmalar.

Geri