arslan64
Üye
- Ad Soyad
- SERDAR ARSLAN
- Meslek
- HALICI
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagol kardeşim.karataş32' Alıntı:kusaların masallahı var kardesim allah bol yavrular almayı nasip etsin
Tşkler kardeşim begendigin için.oyunlarıda güzel emin olabilirsin.kafası çilli olan dişi normal bi dönegin oyunundan geri kalmıyor.Straforlara gelince kümezsi sactan yaptıgım için mecburen koymuştum ama kuşları başka kümese gecirdim şuanda bazı nedenlerden dolayı.(hırsızlardan dolayı)kümesi yaza kadar deiştircem.uyarıncın çok tşkler.ALLAH"a emanet ol kardeşim.UŞAK"tan SERDAR ARSLANgökay' Alıntı:Slm Serdar bey;Kuşlarınız güzel.
Kelebeklerin havadaki oyunları nasıl ?Ayrıca kümesteki strafor kuşlara zararlıdır, yemişler bir kısmını zaten.
Teşekkürler abi katılıyorum sana ben renk kostüm aramam benim için önemli olan güzel oyun yapması ve ucması geri boş bence.UŞAK"tan SERDAR ARSLANhavacı' Alıntı:MRB.LAR KUŞLAR NE İÇİN BAKTIĞINA GÖRE DEĞER KAZANIR EĞER UÇARSA RENK KOSTÜM ARAMAYA NE GEREK VAR KUŞLARININ HAYRINI GÖRMENİ DİLERİM...
Teşklr. kuşlarımı begendiginiz için.starfor meselesine gelince kuşlarım şuanda bu kümeste deil.bazı nedenlerden dolayı(hırsızların yüzünden)damızlık kümeste buraya sadece ucuracagım zaman getiriyorum.UŞAK"tan SERDAR ASRLAN.polllat' Alıntı:kuşların maşşallahı var çok güzeller...
Ama Straforlara dikkat edin bi arkadaşın kuşu sırf bu yüzden hastalanmıştı...
saygılar...
Saol kardeşim kuşlarımı benegdigin için.kafakeşle arap eşli kırmızı akbaş tek beyazlada mavi kafa eşli.k.bakma beraber çekemedim zaman kısıtlıydı.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN....kazimcankurt' Alıntı:Abi kuşalrın sağlıklı maşallah bizdende tekmi bunlar abi eşleriyle beraber çekseniz güzel bir kare olurdu bence
Ne zaman istersen gel kardeşim her zaman beklerim.kafa kuyrugu getirmene sevindim o kuşun oyununu görmemiştim en yakın zamanda yanındayım seyretmeye gelirim.bol yavru alman dilegiyle UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.lavinya' Alıntı:çakal dişin on numara inşallah bi pazar şeş dişinide syretmeye gelecez serdar kardeşim bu arada kafa kuyruk erkegide geri getirdim müsayit bi ara seyretmeni tavsiye ederim saygılar.
trakyalı' Alıntı:serdar abi en alttaki mavi hala sendemi
cüneyt arkın' Alıntı:Serdar kardeşim sayaların gayet güzel görünüyor...Sende benim kafadansın Renk-model önemli değil.Sayada çılgın oyun olsun,keyif versin yeter...
..:Saygılar:..
Ömür Deniz...
tekço' Alıntı:Değerli arkadaşım serdar bey arabın kanat kuyruk yapısı diğerlerinden cok farklı dönüşü hakkında bilgi verimisin .SAYGILAR