UŞAK"tan SERDAR ARSLANIN KELEBEK GÜVERCİNLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslan64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

arslan64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SERDAR ARSLAN
Meslek
HALICI
İlgi Alanı
Balıklar
[No message]

Ekli dosyalar

• KIRMIZI AKBAŞ KELEBEK ERKEK2.webp
    KIRMIZI AKBAŞ KELEBEK ERKEK2.webp
    81.3 KB · Görüntüleme: 1,327
  • KAFA KEŞ DİŞİ.webp
    KAFA KEŞ DİŞİ.webp
    137.2 KB · Görüntüleme: 1,386
  • ARAP ERKEK.webp
    ARAP ERKEK.webp
    134.6 KB · Görüntüleme: 1,350
[No message]

Ekli dosyalar

• BEYAZ ERKEK2.webp
    BEYAZ ERKEK2.webp
    149.5 KB · Görüntüleme: 1,307
  • MAVİ KAFA KUYRUK.webp
    MAVİ KAFA KUYRUK.webp
    81.9 KB · Görüntüleme: 1,210
kusaların masallahı var kardesim allah bol yavrular almayı nasip etsin

Slm Serdar bey;Kuşlarınız güzel.
Kelebeklerin havadaki oyunları nasıl ?Ayrıca kümesteki strafor kuşlara zararlıdır, yemişler bir kısmını zaten.

MRB.LAR KUŞLAR NE İÇİN BAKTIĞINA GÖRE DEĞER KAZANIR EĞER UÇARSA RENK KOSTÜM ARAMAYA NE GEREK VAR KUŞLARININ HAYRINI GÖRMENİ DİLERİM...

karataş32' Alıntı:
kusaların masallahı var kardesim allah bol yavrular almayı nasip etsin
Sagol kardeşim.

gökay' Alıntı:
Slm Serdar bey;Kuşlarınız güzel.
Kelebeklerin havadaki oyunları nasıl ?Ayrıca kümesteki strafor kuşlara zararlıdır, yemişler bir kısmını zaten.
Tşkler kardeşim begendigin için.oyunlarıda güzel emin olabilirsin.kafası çilli olan dişi normal bi dönegin oyunundan geri kalmıyor.Straforlara gelince kümezsi sactan yaptıgım için mecburen koymuştum ama kuşları başka kümese gecirdim şuanda bazı nedenlerden dolayı.(hırsızlardan dolayı)kümesi yaza kadar deiştircem.uyarıncın çok tşkler.ALLAH"a emanet ol kardeşim.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN

havacı' Alıntı:
MRB.LAR KUŞLAR NE İÇİN BAKTIĞINA GÖRE DEĞER KAZANIR EĞER UÇARSA RENK KOSTÜM ARAMAYA NE GEREK VAR KUŞLARININ HAYRINI GÖRMENİ DİLERİM...
Teşekkürler abi katılıyorum sana ben renk kostüm aramam benim için önemli olan güzel oyun yapması ve ucması geri boş bence.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN

kuşların maşşallahı var çok güzeller...
Ama Straforlara dikkat edin bi arkadaşın kuşu sırf bu yüzden hastalanmıştı...

saygılar...

Abi kuşalrın sağlıklı maşallah bizdende tekmi bunlar abi eşleriyle beraber çekseniz güzel bir kare olurdu bence

polllat' Alıntı:
kuşların maşşallahı var çok güzeller...
Ama Straforlara dikkat edin bi arkadaşın kuşu sırf bu yüzden hastalanmıştı...

saygılar...
Teşklr. kuşlarımı begendiginiz için.starfor meselesine gelince kuşlarım şuanda bu kümeste deil.bazı nedenlerden dolayı(hırsızların yüzünden)damızlık kümeste buraya sadece ucuracagım zaman getiriyorum.UŞAK"tan SERDAR ASRLAN.

kazimcankurt' Alıntı:
Abi kuşalrın sağlıklı maşallah bizdende tekmi bunlar abi eşleriyle beraber çekseniz güzel bir kare olurdu bence
Saol kardeşim kuşlarımı benegdigin için.kafakeşle arap eşli kırmızı akbaş tek beyazlada mavi kafa eşli.k.bakma beraber çekemedim zaman kısıtlıydı.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN....
..:SAYGILAR:..

çakal dişin on numara inşallah bi pazar şeş dişinide syretmeye gelecez serdar kardeşim bu arada kafa kuyruk erkegide geri getirdim müsayit bi ara seyretmeni tavsiye ederim saygılar.

lavinya' Alıntı:
çakal dişin on numara inşallah bi pazar şeş dişinide syretmeye gelecez serdar kardeşim bu arada kafa kuyruk erkegide geri getirdim müsayit bi ara seyretmeni tavsiye ederim saygılar.
Ne zaman istersen gel kardeşim her zaman beklerim.kafa kuyrugu getirmene sevindim o kuşun oyununu görmemiştim en yakın zamanda yanındayım seyretmeye gelirim.bol yavru alman dilegiyle UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

Değerli arkadaşım serdar bey arabın kanat kuyruk yapısı diğerlerinden cok farklı dönüşü hakkında bilgi verimisin .SAYGILAR

Serdar kardeşim sayaların gayet güzel görünüyor...Sende benim kafadansın :D Renk-model önemli değil.Sayada çılgın oyun olsun,keyif versin yeter...

..:Saygılar:..

Ömür Deniz...

serdar kardeşim kuşlarının maşallahı var rabbim tüyleri kadar ömür versin bol yavrulu bir dönem dilerim bol keyifler allaha emanet ol

trakyalı' Alıntı:
serdar abi en alttaki mavi hala sendemi

Evet trakyalaı mavi hala bende.

.................::UşAKTaN__SeRDRaR___aRSLaN::...................

cüneyt arkın' Alıntı:
Serdar kardeşim sayaların gayet güzel görünüyor...Sende benim kafadansın :D Renk-model önemli değil.Sayada çılgın oyun olsun,keyif versin yeter...

..:Saygılar:..

Ömür Deniz...

Evet ömür abi sonuçta göz zevkimizi doyuruyoruz oyun olması yeterli şuanda benim için.işin ticaretini yapmadıgım için renge pek önem vermiyorum.saygılar.

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım serdar bey arabın kanat kuyruk yapısı diğerlerinden cok farklı dönüşü hakkında bilgi verimisin .SAYGILAR

O arap çok oyunlu getirdigim kişide yerlere kadar oynuyordu.kendi kümesimde daha ucurmadım eşlenmesini bekliyorum.ama oyunu güzel.

Geri