usak yerlisi diye bir kus varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

orhan80

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan yenice
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Köpekler
merhabalar benim merak ettigim bir konu var usak yerlısı dıye bır kus varmıs aynı dolapcına benziyomus gözler uyuyomus filika yokmus ayırt edilmiyomus ama kusta dönüs falan yok kanat bile almıyomus ben bandırmalıyım burada bir kac kısıde var denizli dolapcını bana bir acıklık getirirmisiniz

kardesım ben usaklıyım .duydukların dogrudur renk desen tıp dolapcının kopyasıdır ama her bı ınsan asla anlamazfakat cok fazla kalmadı usagımızın cıllerınden artık eskı kuscularda ve koylerde rabet gormektesaygılar usaktan ars :heyo: :heyo: :heyo:

bi ara bu bahsetttıgınız kuslardan coktu bizde goz rengı kafa yapısı rengı dolapçılardan ayırt edılemeyecek sekıldedır.ama kusta dönüş adına bır sey yoktur sadece havaya kalktımı 5 saat uctugunu bıldıgım kuşlarım vardı.suan usakta bulmak cok zor.SAYGILARIMLA

Bu konu benimde merak ettiğim bir konuydu demek uşak dolapçısı da dedikleri kuşun böyle özellikleri varmış. ilginç geldi ama bu kuşları sağda solda dolapçı diye satarlar falan al işte kırma kuşlar.ama kalmadı diyonuz onada üzüldüm her kuş kendine göre eşlensin kendi özelliklerini taşısın.

Geri