uşaktan 1 çift sarı akkuyruk alınır!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
ARKADŞLAR UŞAKTA OTURUYORUM BİR ÇİFT SARI AKKUYRUK ALMAK İSTİYORUM VARSA SATAN CEVAP YAZSIN ÇİFTİNE EN FAZLA 20 TL VERİRİM

sen tanesini 40-50 tl ye bulursan söyle 1 çiftte ben alayım :)sen o paraya tabiri caizse cufcuf alırsın:)

herkes parasına göre kuş arar bu yüzden kuş satın almak isteyen arkadaşlar için yorum yapmayalım zaten kendisi küçük kardeşimiz parasına göre kuş arıyorki fiyat belirtmiş biraz saygı lütfen.

blueye' Alıntı:
herkes parasına göre kuş arar bu yüzden kuş satın almak isteyen arkadaşlar için yorum yapmayalım zaten kendisi küçük kardeşimiz parasına göre kuş arıyorki fiyat belirtmiş biraz saygı lütfen.
abi parasına göre kuş arayacak tabiki de.ona kimsenin sözü olamaz.ama verdiği para para degil bi de 20 bile degil en fazla 20 verrim demiş.eleştirmek için söylemedim ben komik geldi sadece.yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.

arkadaşlar konu hakkında yorum yapmanıza gerek yok eğer istenen şartlarda kuşunuz varsa arkadaşla iletişime geçin. yoksa yorum yapmanında anlamı yok. konu kapanmıştır.

arkadaşlar ben bir çift aldım geçenlerde kuşçu abilerimizden birinden uşaktan 20 tl ye şimdi 20 tl ye isteyenler olursa kargo fiyatını karşılayacaksa yollarım diyor isteyen kaç kişi acaba :D

Geri