Uşaktan Sayın Serdar Arslan'ın Dolapçıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Kendisini Tebrik Ediyorum.

Tebrik Etme Sebebim İse Havadaki Performansları İçin Güvercin Yetiştirmesi.

Saygılarımızla.
Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi

abi benim yeni fotolar var bunları nasıl ekicem buraya.daha öncekileri sen eklemiştin

s.a kardeş bende uşakta üniversite okuyorum.açıkçası uşakta pek güvercin besleyen arkadaşlara rastlamadım.bu yüzden bursa dan uşağa gelince içime memleket hasretinden sonra bi de güvercin hasreti ekleniyor...
uşaktaki güvercin sever kardeşlerle tanışmak mutluluk verici... iyi günlerde besle kardeş güvercinlerini...

selam arkadasım usakta guvercın derneklerı var orada sohbet ıcın buluna bılırsın benı ara sana yardımcı olurum
0 532 777 70 14

Çaglar bey sizde mi Uşak'ta kuş besliyorsunuz.?

evet bende kus beslıyorum usakta

Hangi cins kuş besliyorsunuz acaba?

nerde besliyorsunuz acaba bigün müsait olursanız dolapçıları görmek isterim.

serdar kardesım sıdede bulusmak guzel tebrıkler guzel kuslar

wayy hasan abim nasılsın. ben bu siteye bayadır üyeyim pek giremiyorum.senide görmek güzel maşallah ıspartalılarıda koymuşsun siteye.nazar degmez inş.

a.sLm : oriental_frill tşkler.

way hasan abi nasılsın ben bayadır üyeydim bu siteye ama işyerine neti götürünce pek giremiyorum.maşlallah ıspartalılarıda koymuşsun siteye nazar degmez inş..

sLm hasan abi ben bayadır siteye üyeyim abi.senin kuşların yanında bizimkinin lafı edilmez abi:D :ckmk:

kardes mrb bende usakta ıpartalı beslıorum senle tanısıp bılgi almak istıorum nasıl oyunları sekilleri

a.sLm foteks kardeşim bunlar benim eski kuşlarım yeni kuşların fotolarını en kısa zamanda eklicem.ne zaman gel kardeş sohbete arkadaşlıga her zaman acıgız.Uşak"ta sarayaltı cami karşısında merinos magzası bana ait ugra tanışırız müsait zamanda gider kuşların oyunlarınıda gösteririm.Uşaklı arkadaşları böyle saygın bi sitede görmek güzel.beklerim. ben SERDAR ARSLAN.

serdar kardes birbirimizi görmüş tanıyan insanlarız ama sohbetımız yok en kısa zamanda inş lah oda olur tanışmak dıleklerıyle a.e.o bizimde mende pazarında inş malzemsı war sende işin düşerse ugra cayımı iç tanışalım

Tamam kardeş.birbirimizi görmüş derken sen beni tanıyormusun kardeş yada ben seni tanıyormuyum?

ewt birbirimizi gorduk tanıyoruz sen ataturk lisesinde okumadınmı ismaili bılıonmu sarı ofalan onun yanında gordum öyle işte biizim ataturk lısesının altında inşaat mlzmesı dukkanımız war görsen bılrısın beniiii

Tamam kardeş hatırladım.Şabanıda tanıyorsun galiba sen Ovademirlerde köyünde oturan onun yanına gelirsen söyle sen serdarın yanına gidelim diye o getirir seni.yada müsait oldugunda dükkana gel.oturur bi çay içeriz hem. UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

s.a
srdar abi kuşlar süper inşallah bi gün grmek nasip olur

utkay64' Alıntı:
s.a
srdar abi kuşlar süper inşallah bi gün grmek nasip olur
Ne zaman istersen gel utkay aramıza hoşgeldin bu arada.ali abine söyle getirir seni ama sende biliyorsn galiba evi sende gelebilirsn tek başına.

Değerli arkadaşım serdar bey eğer bi terslik cıkmassa 4 haziranda uşağa arkadaşımın kızını ve eşyalarını almaya arabamla gelicez.Umarım görüşürüz.

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım serdar bey eğer bi terslik cıkmassa 4 haziranda uşağa arkadaşımın kızını ve eşyalarını almaya arabamla gelicez.Umarım görüşürüz.

Çok memnun olurum Mehmet bey size tel numaramı vereyim geldiginiz de mutlaka görüşelim 0537 974 58 49 bu numaradan ulaşabilirsiniz bana görüşmek dilegiyle ALLAH'a emanet olun.

s.a
gunaydın Serdar abi nasılsın
senın su msn adresını versene bana bu arada askere ne zaman gıdıyodun sen ya

Geri