uşaktan talip tekin Dolapçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lavinya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

lavinya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
talip tekin
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Balıklar
bıçaklı erkek 1.5 yaşında şuan damızlık

Ekli dosyalar

• ceylin 118.webp
    ceylin 118.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,182
Re: güvercin resimlerim

eyvallah kardeş

cinsi ne bunun

dolapcıların güzel görünüyorlar havadaki performansları nasıl ?

havadada oldukça güzeller.malum dolapçılarda yavru uçurmak biraz sancılı olur,ama bunlarda kafada saglamdır.kolay kolay saga sola pas vermezler.yavrulardan bahsediyorum.önemli olan erkekle dişinin damarı tutmasıdır,tuttuysa korkma.

güvercin resimlerim

bıçaklı erker ve eşi arap dişi

Ekli dosyalar

• ceylin 092.webp
    ceylin 092.webp
    846.1 KB · Görüntüleme: 1,209
güvercin resimlerim

Ekli dosyalar

• ceylin 082.webp
    ceylin 082.webp
    938.6 KB · Görüntüleme: 1,194
güvercin resimlerim

Ekli dosyalar

• ceylin 113.webp
    ceylin 113.webp
    974.9 KB · Görüntüleme: 1,205
güvercin resimlerim

Ekli dosyalar

• ceylin 090.webp
    ceylin 090.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,144
güvercin resimlerim

sarı kuyruk dişi

Ekli dosyalar

• 100_0574.webp
    100_0574.webp
    385.9 KB · Görüntüleme: 1,065
güvercin resimlerim

arap erkek

Ekli dosyalar

• ceylin 077.webp
    ceylin 077.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,124

merhabalar lavinya güzel isim .ismi titus filminden ödünlenerekmi aldın.gerçekten süper bir film

karaçil dişim

Ekli dosyalar

• ceylin 076.webp
    ceylin 076.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,136
uşaktan lavinya

Ekli dosyalar

• ceylin 079.webp
    ceylin 079.webp
    811 KB · Görüntüleme: 1,124
karaçil dişim

Ekli dosyalar

teşekkür ederim ekrem bey,allaha emanet olun saygılar.............

abi mrb bende bu dolapcılarda beslıom ama benım damarları tutturamıom bunları nasıl baaşara bilirim bana yardımcı olrmusun sen usagun nersınde beslıosun senle tanışıp bılgı almak istıorum

öncelikle teşekkür ederim
emre kardeş,damar yakalamak öyle kolay bi mesele degildir.bu işte yeni oldugun belli zamanla deneye deneye hangi çiftin daha saglam yavru verdigini gözlerinle görmen lazım, buda senin uzun bi zamanını alacaktır,şimdiden sana sabır dilemek lazım,bu işler biraz sabır ister.ben uşakta eski sanayide besliyorum seslinin battaniyelerinin eski yerini biliyormusun onun la bitişik.avonoslular dedinmi herkes gösterir.

Talip kardeşimin kuşları on numaradır.Canlı şahidiyim oyun ve damarlarını yakından takip ettim.paylaşım için tşkler talip.

teşekkürederim serdar kardeş.senin kuşlarında çok güzeller,seninde yeni resimlerini bekliyoruz.allaha emanet ol.

En yakın zamanda fotografları çekip eklicem kardeşim.malum işler dolayısıyla kuşlarımla pek ilgilenemiyorum.inş.bu pazar çekicem fotolarını.paylaşırım sizinle.ALLAH"A emanet ol kardeşim. :slm:

mrb kardes gecen gun kahvede karsılastıgımız kişi sendın herhlade tam olarak cıkarmadım ama ben osaman abılerın yanındaydım bana sarı bı erkek lazım ıspartalı warsa bı goruselım kardesım ya

slm emre kardeş mustafa abinin orayı diyorsan evet bendim sizde osman abigille oturuyodunuz.tanışırız ben ara sıra geliyorum oraya bi kırmızı erkegim var boşta zaten bakarsın begenirsen olabilir.saygılar.............

tmm kardesım senin tlf numaran warsa senle bi görüşelim müsait bi zamanda hoş olursa

tamam kardeş görüşelim çarşamba veya perşembe müsayit olurum.05467250223

çalınan kuşlarımdan kara çil dişimi buldum digerlerinide inşallah yakında bulacam

SEN YATMADINMI KANKI.MSN KAPALI ıdman yormamıs senı anlasılan hocaya solıyem senıde bıraz yorsun senı

çalınan karaçil dişim

Ekli dosyalar

• IMG_0010.webp
    IMG_0010.webp
    392.2 KB · Görüntüleme: 978
Geri