uşaktan talip tekin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lavinya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

lavinya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
talip tekin
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Balıklar
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00067.webp
    DSC00067.webp
    86.7 KB · Görüntüleme: 1,445
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00069.webp
    DSC00069.webp
    90.3 KB · Görüntüleme: 1,425
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00070.webp
    DSC00070.webp
    85 KB · Görüntüleme: 1,446
Talip kardeşim kaplamanın maşallahı var.yakınz zamanda videosunuda bekliyoruz eminim sitedeki arkadaşlara parmak ısırtıcak marifetini herkes çok beğenecek.paylaşım için teşekkürler esen kal. SERDAR :slm:

selamlar talip bey kaplamalı erkek güzel maşallah.kimin hayvanlarından abi denizli malı gibi

teşekkür ederim serdar kardeş inşallah uçurup vidyosunuda paylaşacagız

slm mahmut bey aslında ben dolapcı yetiştiricisiyim.bu dönek elimde tektir buna dişi aramaktayım.saygılar........

slm hüseyin bey kimin kuşlarından oldugunu bilmiyorum fakat aldıgım bilgiler dogrultusunda denizli oldugunu düşünüyorum,inşallah 1.5-2 ay sonra vidyosunuda paylaşmaya çalışacagız abicim rahat 30 metre atıyor allaha emanet olun saygılar.............

30 metremiii.........

yavaş atsın sen hiç mt tuttun mu. 5mt dönsün ben 1000 tl vereyim

ibrahim abi fazla iddaya girme 1000 tl den olursun benden söylemesi...

Kuşun 20 - 30 metre dönmesi değil önemli olan standartlara uygun dönmesi önemli. Dönüşe giriş çıkış önemli. Yere kadar dönenlerde var ama fırtıkçı.

dönek videsu.. mükemmel dönen dönek isminde bir video..dönek videoları bölümünde.. dönekte geçerli dönüş sıtili o şekildedir.. tek seferde kesmeden rüzgar gülü şeklinde dönen dönek en fazla 17 18 metre döner.. :heyo: bazı döneklerde gövde ile tek kanat ile veya kendini bir boşluga bırakırcasına dönerki bu 30 değil 100 metre bile olur.. :haha:

Geri