pire64
Üye
- Ad Soyad
- utkay akagac
- Meslek
- ogrenci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muygun' Alıntı:maşallah çilliler hoş.özellikle kara çilli.kuyruk sayısı 12 olup kuyruk üstü yağ bezeli dolapçılardan mı? yoksa dönek tipi 14 kuyruk yağ bezesizlerden mi bunlar? bende dolapçı besliyorum da hakiki 12 kuyruk olan çilli dolapçı arıyorum, karşıya doğru oynayanından varmı uşakta?
merhabalar hasanhasanyılmaz' Alıntı:ben bi burdurlu olarak bizde 12 kuyruk ve yağ bezesi olan kuşlar tutulmaz 14le 16 kuyruk arası kuslar tutulur ve dönüsü daha seri ve daha düzgün olması gerekir saygılarımla........
HASAN YILMAZ
BURDUR
karataş32' Alıntı:kusların kostüm olarak güzeller saglıklı günlerde besle paylasım için tesekürler
merhabalar hasanhasanyılmaz' Alıntı:ben bi burdurlu olarak bizde 12 kuyruk ve yağ bezesi olan kuşlar tutulmaz 14le 16 kuyruk arası kuslar tutulur ve dönüsü daha seri ve daha düzgün olması gerekir saygılarımla........
HASAN YILMAZ
BURDUR
12 tel 14 tel kuyruk üstülü kusa tutlmaz 14 16 tel olanlar tutulur demisin bunu neye dayanarak dedin bilmiyorum ısparta burdur eskiden beslenen kusların cogu kuyruk üstülüdür suanda hala kuyruk üsütlü kuslardan elimizde mevcut oyun saglamlık her yönüyle beslenecek kuslar bu kuslarda en cok aranan özelik saglamlıktır bazı yerlerde kuyruk üstülü kus kırık kus diye yazılıyor kuyruk üstülü kus kırık degildir kuyruk sayısıda 14 gectimi o kusun kanına kesin bir kan girmiştir eski ustalarla konusmalarımızda eskiden 15 16 telli kusların olmadıklarından bahsediliyor 15 16 tel kusların eninde sonunda hata verdigini defalarca gördük hala duymaktayız
12 tel 14 tel kuyruk üstülü kuslar kostüm olarakda kuyruk üsütüzlerden farklı degillerdir