Uşak'tan Utkay Akağaç'ın kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pire64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pire64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
utkay akagac
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN1607.webp
    DSCN1607.webp
    444.3 KB · Görüntüleme: 1,289
  • DSCN1610.webp
    DSCN1610.webp
    352 KB · Görüntüleme: 1,132
  • DSCN1611.webp
    DSCN1611.webp
    356.7 KB · Görüntüleme: 1,252
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN1615.webp
    DSCN1615.webp
    256.5 KB · Görüntüleme: 1,258
  • DSCN1619.webp
    DSCN1619.webp
    527.6 KB · Görüntüleme: 1,211
  • DSCN1621.webp
    DSCN1621.webp
    364.1 KB · Görüntüleme: 1,242
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN1622.webp
    DSCN1622.webp
    476.6 KB · Görüntüleme: 1,199
  • DSCN1627.webp
    DSCN1627.webp
    483.7 KB · Görüntüleme: 1,272
  • DSCN1624.webp
    DSCN1624.webp
    407.9 KB · Görüntüleme: 1,222
Sevgili büyüklerim ve kardeşlerim her türlü olumlu olumsuz yorumlarınıza açığım
Saygılarımla Utkay Akağaç

abi kuşlarınız mükemmel ama sonuncu sırdaki pal yabani kuşlara benziyor birde bozala ayrı bir ırkmı yoksa kırmamı ve oyunu şekli nasıl(taklacımı .....)

emir kardesım oncelıkle tesekkur ederım pal yabani deıl o kusun anası ve babası arapakkanat maymunala oyun sıtılını sorarsan eger gorulmeye deger bı kus keske ımkanım olsada videosunu cekıp izlettırebilsem bozalalara gelınce kırma değiller oyun şekıller mavi bozala dişi karsıya dogru oynuyor erkek bozalayı ve dişiyi daha ucurmadım ama az beyazlı olan bozalaları sorarsan eger ıkısıde karsıya doru oynuyorlar yanı sunu soyleyebılırım pacalılarımın hepsı karsıya dogru oynuyorlar

s.a maşallah kuşlarınız çok güzeller bizdede hem dolapcı hem kelebek var arap dişin çok güzel sana bol yarulu kayıpsız günler dilerim balıkesirden saygılar.

tesekkur ederım ersun abi bende ayrıca donekte var tekrar tesekkurler sana da bol yavrulu kayıpsız günler dilerim

Utkay dediğin gibi oyun kuşları ise renk aranmaz çünkü enslerde girinti yapmış hafif en alttaki palında göz rengi güzelde paçalar kısa dolapçılık var gibi diyeceklerim budur sağlıklı bol ve iyi yavrular.

taner abi yorumun ıcın tesekkur ederım ama o kusun damarında dolapçılık yok ama ben bir turlu anlamadım butun kardeslırının paçaları ole kısacık kısacık

utkay64' Alıntı:
taner abi yorumun ıcın tesekkur ederım ama o kusun damarında dolapçılık yok ama ben bir turlu anlamadım butun kardeslırının paçaları ole kısacık kısacık

belki aldığın yerde anne babayı kırmış olabilirler yapı olarak dolapcılarıda andırıyo gaga,gözün beyazlığı,mavi olarak koyuluğu paçalarda ondan kısa olabilir havada anlaşılabilir uçurdunmu?

abi bu kusun otun tarzı gercekten cok mukemmel abartmıyorum donuse bı gırdı mı kendısını kaybedıor
sana yarın annesının babasının fotolarınıda atayım bı bak cunku kus kafa ma takıldı

Senin dolapçılar bölümünde resimlerinde vardı orda mavi dolapçıların var bu kuş onlara çok benziyor karışık kuş besleyenlerde genelde böyle imalat hataları oluyor dişi eşlerşirken dolapçı erkek faydalanmıştır belki bu işten bu neden öğle kuş çıkmıştır kafanada takma olan olmuşsa uzun paçalı sayaya vur paçalarını uzatırsın karayada vursan olur mavi ve kara dan 2 renk düşer.

neyse artık dedıgın gibi ama bu kus benım kumesımde cıkma deıl baska bi yerde sırf paçalıların arasındaydı ama gende cok saol abi

Maşallah kuşlarınız çok güzeller karanfillerde çok güzeller ama bana biraz zayıflar gibi geldi biraz daha kilolu olsalar çok güzel olurlar Saygılarımla SrKnBncK

serkan kardesım yorumun ıcın tesekkur ederım kuslar zayıf deıl sana ole gelmıs olabılır fotodanda kaynaklanıyor olabılır sana hayırlı teskereler

arap dişinin karabozalı dişinin ve gökbaş dişinin kafa yapısı aynı alından gagaya sivrilik var tam yuvarlak deyil çift olarak koyduğun kesmesi bozuk bozalı erkeğin kafa yapısı çok güzel.güle güle besle

Geri