-Usenmeden Okuyun-Neden Kuscular.org Pasif Olup Sorular Dikkate Alınmiyor ?? Herkez Bakarsa İyi Olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yunus_Pasam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 572
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oksksis ksks
Meslek
Sdgergerger
İlgi Alanı
Kediler
USENMEDEN OKURSANİZ BAYAA MEMNUN OLURUM.
2014'den beri buranin uyesiyim farkli hesaplarla. Eskiden bir konu acarlardi hatta acardik 1 saat icinde neredeyse 10 cevap gelirdi hepside kesin cozumdu. Simdi ise konu aciyoruz ne bakan var neden yardimci olan Buraya Guvenerekden Kus Aldim Dedim Kuscular Kesin Yardim Eder Vallahi Bakmiyorsunuz Sirf bunun yuzunden 4 kusum oldu niye? 1.Halsizlikden dolayi. 2. Kimse tinlamiyor konu aciyoruz hep ayni cevap " eski konulara bakin ". Adi ustunde eski konu diyosunuz. Eskide kalmis artik yeni kuscularin yeni guncel bilgiye ihtiyaci, ihtiyacimiz var. Konular acilmis yil bilmem kac. Bu site niye acildi ? Yardimlasma dostluk kardeslik ve en onemlisi dogru bilgiyi herkeze paylastirip mutlu etmek, ettirmek. Ben boyle biliyorum. Mesela gecen gun bi konu actim hatta resim ekledim ondan onceki konulardada belirttim sorunumu kimse bakmiyor. 4 Buyuk Nice Kayip Verdim (Koskocaman Sapasaglam Posta - Zor Bulunan Turden Ala - Tamamen Safkan Hediye Arap - Sahibine Cok Guzel Yavru Veren Beyaz) Niye mi öldü ? Halsizlik-pusma-habire kabarma-tüye girememe-ur-yel bunlari kac kez belirttim ama Kimse Bakmadi :( Lutfen Diyorum Bana-(Halsizlik+kabarma-ur ve kuslar cansiz gibi-) bunun tedavisini soyleyin. Yazida Belki Asiri Telafuzda Sorun Ve Kafa Kaldirma Olabilir Bununnİcin Ozur Dilerim. Ama bu olanlarda insani mafediyor 4 buyuk aci beni yedi bitirdi. Forumdaki Konularda Ya Cozum Var Ama Sonu Kotu Yada Cozumler Tavsiye Edilmiyor İnsani Supheye Dusuruyor.Lutfen Diyorum =Halsizlik, Pusma ve kabarma, ur, ve yavas hareket etmeleri!!! Bana bu hastaliklarin birerbirer tedavisini soyleyin. Yeterki soyleyin canımı istiyorsanız veririm. Kuslara Antibiyotik, Mineral, Vitamin nasil Vericem ?

Cok Fazla Yazdım Ve Kafa Kaldirdigim icin OZUR DİLERİM. LUTFEN YARDİM EDİN...

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: -Usenmeden Okuyun-Neden Kuscular.org Pasif Olup Sorular Dikkate Alınmiyor ?? Herkez Bakarsa İyi Olur.

Yazdıklarınızı her zaman okuyorum ve yanıt vermeye çalışıyorum. Malesef sosyal medyanın hayatımıza bu kadar girmesinden sonra forum sitelerinden sadece bilgi alınıyor ve bırakılıp gidiliyor. Günlük 2000 kişi civarında ziyaretçi sayımız var ancak toplam başlık 5-10 geçmiyor. Hatta yönetici bile bulamıyoruz. Durum bu şekildeyken eski yeni bütün üyelerimizin sitede kalmasını isteme mantığıyla sizi yanlış yönlendirsem o kuşların vebalini nasıl veririm ?? Bu nedenle öncelikle eski konulara bakmanızı tavsiye ediyoruz. Her ne kadar konular eskide olsa hastalıklar genellikle aynı oluyor. Kümesinizde ceryan mı oluyor ? Rutubet mi fazla ? Güneş alıyormu ? Kümesinize gelen güvercin hasta oluyorsa ortam şartlarına bakmakta fayda vardır.

Geri