Üst Kattaki Kadın Problem Yaratıyo ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser_733
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

eser_733

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eser Özdemir
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Merhabalar, yeni bi eve geçtim apartmanın en üst katında 65-70 yaşlarında bi kadın oturuyo yaşının gerektirdiğinden olsa gerek keçi gibi inatçı ve huysuz biri neyse konumuz hanfendi değil kuşları bi süreliğine balkonda tutuyorum kendisi dama taşımama müsade etmediğini söylüyo gerekli mercilere şikayet edip kuşlarımı aldıracakmış bu konuda ne yapmam gerekli ? taşısam şikayet etse bi sonuca varırmı ? yardımlarınızı bekliyorum nasıl alıcaz bu kuşları dama, teşekkürler ....

ılımlı ıyı nıyetlı ve cok cok yumsak davranmalıınız, unutmayınkı sızın özgürlüğünüzün bittiği yerde başkasınınki başlar...

haklısınız ama ne yapsak fayda etmiyo nuh diyo peygamber demiyo hanımefendi

abi hic bişey olmadı sen balkona güzel bir kümes ve salmalık yapıp orada besle

Arkadaşım başına gelen olayın bir benzeri bendede var.Yanlış anlama ben evimin bahçesine kümes yaptım kendi bahçeme 5 milyar masraf ettim.Herşeyiyle dört dörtlük olsun istedim.Masrafa hiç acımadım.Yan tarafra 75 yaşında adam bit kene evimi bastı diye şikayet etti.Ne yaptıysam vazgeçmedi meskun mahalde kuş beslemek yasakmış mahkemelik olduk.Şu an belediye evdeki bütün kuşlarımı boşalttı.Şu an 1 tane kuş bakamıyorum.Maddi anlamda gidenleri geçtim artık 7 8 aydır moral olarak çöktüm.Kuşlarımı bir arkadaşın evinde bakıyorum.Hiç inat etme olmuyorsa besleme kardeşim sabret güzel bir evde ileride bakarsın benim halime düşme saygılar.

çok sıkıyorlarsa kendıne bence besleyebılecegın bır ev tutun başka caresı yok bışey yaparken başkasınıda rahatsız etmek hıç hoş degıl bende kıracıydım otekı evde de beslıyodum ev sahıbı avrupada yaşıyodu geldı kuşları gordu laf ettı bende başka bır ev aradım ev tutarken de kesınlıkle kuş besleyecegımı ve sıze etrafın rahatsız olup olmayacagını sordum ve ona gorede kıraya gırdım yıne dedıgım gıbı başkaların hakkınada saygı duymak lazım sız ne duşunursunuz sıze kalan bişey saygılarımı sunuyorum

apartman sakinlerinden imza falanmı toplasak faydası olurmuki, istediğim cevapları alamıyorum arkadaşlar yardım lütfen hem gönül vermiş hemde ticaretini yapan biriyim bu işi sürdürmem gerek ...

Ne insanLar var Dai ya.Geri kafalı düşünce tarzı bunlar bişiyi anlatamazsın.Ver bana kuslarını adam gibi eve cıkınca veririm sana :D

Ya simdi benim anlamadigim , bir kisi bu durumdan rahatsiz ise diger apartman sakinleri bundan rahatsizlik duymuyorsa istedigi kadar cabalasin bir neticeye varamayacak diye dusunuyorum ?
Tabi kanunlar ne diyor bilmiyorum ama bana cok mantiksiz geldi..Misal imza toplarsin , apartman sakinlerine durumunu anlatirsin , kuslari cok sevdigini bir hobin oldugunu ve kuslari kaybetme veya beslememe gibi bir durum oldugunda morelmen cokecegini felan soylersin.Komsularin imzayi atar beslemene hicbir mahsur gormediklerini hatta yapabilirsen , diger apartman sakinleri arada sirada kus gormeyi sevdiklerini hayvanlari sevdiklerine gibisinden bir yazinin altina imzalarini attirabilirsen cikar belegelerinle konusursun , olasi bir sikayet durumda elinde belgen olur ve sadece bu sahis'in rahatsiz oldugunu soylersin ki aslinda pek de rahatsiz olacak bir durum bile yok bence.

Tabi benim dediklerimi bir sorustur ben Avrupada yasadigim icin kanunlar felan farklidir , sen bir sorustur felan.Eger olursa benim dediklerimi yaparsin elinde belgen olur.Kolay gelsin.

eser_733' Alıntı:
Merhabalar, yeni bi eve geçtim apartmanın en üst katında 65-70 yaşlarında bi kadın oturuyo yaşının gerektirdiğinden olsa gerek keçi gibi inatçı ve huysuz biri neyse konumuz hanfendi değil kuşları bi süreliğine balkonda tutuyorum kendisi dama taşımama müsade etmediğini söylüyo gerekli mercilere şikayet edip kuşlarımı aldıracakmış bu konuda ne yapmam gerekli ? taşısam şikayet etse bi sonuca varırmı ? yardımlarınızı bekliyorum nasıl alıcaz bu kuşları dama, teşekkürler ....

aYnı $éyi ßénDé Ya$adımm. . ! KuşLarım Karsı komşumun Çatısına gidiyoLardı . . orDa TüNedikLeri iÇin doğaL oLarak caTısı pisLeniyomuş. 0da iHtiYar Hacı xD ßaNa dédi Ya kusLarını yok EderSin YaDa zaßıtaYa söyLicem deDi ßen kaideYe aLmadım. . aRadaN ßir kaC qüN qeCdi £wé zaßıtaLar qéLdi KusLarı y0k £dmek için ßaNa 1 HafDa süRé wéRdiLér ßénDé Kızdım hépsini saTTım.. 1 aYa kaLmadı Hépsi ßaNa qéri qéLdi. . gittim insan qißi k0nusDum ßak dédim amCa KusLarı NéRéYé wéRsém qéLiyoLar ßaNa müsadé ét ßésLiyéyim $unLarı .. YawRuLarı YumurTaLarı waR Yazıq qünaH fLn Dédim . aDam Müsadé Etti ßaNa. . ßu oLay 2 séNé öncé oLdu . ßénim kusLarım $imdi haLa duruyo aRasıra kaRsıkomsum ßakmaYa biLé qéLio :D

s.a Arkadaşlar
arkadaşımızın başına gelen aynı şey benim başımada geldi ben bu konuyla ilgili baya bi araştırma yaptım fakat güvercin beslemek için bi belge hiç bi yerden alınmıyor böle bi kanun yok bi zabıta abimiz war bu konuyu onada sordum abi dedim apartmandaki kişilerden imza toplayalım dedim hiç bir faydası olmaz dedi 1 kişinin rahatsız olması ve gidip şikayette bulunsa bunu ilgili kişiler kale alıp gelip seni buluyorlar ve ilk olarak seni uyarıyorlar 1 hafta sonra tekrar gelicez bunu burda görmeyelim diolar 1 hafta sonra geldiklerinde kümes ordaysa yıkıyorlar ve ceza işlemi uyguluyorlar daha fazla bilgi ve yardımda bulunmak isterdim ama umarım genede olmuşumdur..

S.a

Arkadaşım öncelikle sana şunu belirteyim. En üst katta oturan kişinin sadece şikayetci olması normal. Çünki seslerden o rahatsız olacak. Ne kadar ses çıkarmam desende ses çıkar. Kadınla tatlı dille konuş ikna etmeye çalış. Yok ikna olmuyorsa uğraşma fazla. Başka bir yere geç oda zor ama madem ticaretinide yapıyosun. Öyle yap. Zorlamayla olmaz bu işler.

Bir işte gönül rızası olmadıkca varsın kanunlar he desin....

b3RDuS' Alıntı:
eser_733' Alıntı:

aYnı $éyi ßénDé Ya$adımm. . ! KuşLarım Karsı komşumun Çatısına gidiyoLardı . . orDa TüNedikLeri iÇin doğaL oLarak caTısı pisLeniyomuş. 0da iHtiYar Hacı xD ßaNa dédi Ya kusLarını yok EderSin YaDa zaßıtaYa söyLicem deDi ßen kaideYe aLmadım. . aRadaN ßir kaC qüN qeCdi £wé zaßıtaLar qéLdi KusLarı y0k £dmek için ßaNa 1 HafDa süRé wéRdiLér ßénDé Kızdım hépsini saTTım.. 1 aYa kaLmadı Hépsi ßaNa qéri qéLdi. . gittim insan qißi k0nusDum ßak dédim amCa KusLarı NéRéYé wéRsém qéLiyoLar ßaNa müsadé ét ßésLiyéyim $unLarı .. YawRuLarı YumurTaLarı waR Yazıq qünaH fLn Dédim . aDam Müsadé Etti ßaNa. . ßu oLay 2 séNé öncé oLdu . ßénim kusLarım $imdi haLa duruyo aRasıra kaRsıkomsum ßakmaYa biLé qéLio :D

Türkcemizi tamamen katletmişsiniz.
Bu kadar da olmaz.
Lütfen türkçe yazım kurallarımıza uyalım sitemizde bu bir kuraldır ve uyulması zorunludur.
Ayrıca profil bilgilerinizi en kısa zamanda eksiksiz ve doğru doldurmalısınız aksi taktirde süresiz uzaklaştırılacaksınız.

Güncel! bu konuda daha çok bilgi sahibi olan arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum, teşekkürler herkese.

arkadaşım merhaba bu konuda en yakın olan benım heralde daha 1 2 ay once benıde sıkayet ettıler beledıyeden gelip kaldır bende gıttım veterınerle konuştum bana dedıku kumesını ufalt bı sure ucurma daha sonra tekrardan ucurursun dedı bende kusların kanatlarını makasladım fakat yıne cozum olmadı bu seferde ev sahıbıne sıkayet ettıler bende tamamıyla kaldırmak zorunda kaldım bence sen kadını ıkna et cok ısrar edıyorsa sorun yasamadan kaldır en ıyı o kotu seyler yazdım ama kusura bakma selamlar

güncel, hala bi sonuca varamadık....

öncelikle selam ,
bence fazla sorun yaratmayacağına inanıyorum bizim burdada öyle bir vakaya rastladık hic bir halt yiyemiyorlar saygılar ;)

arkadasım arasıra bazı insanlar cıka biliyor kuslarını balkonda besliyorsan ucuruyormusun ucurmuyormusun bilmiyorum ama o insana bir zararı yoksa nereye sikayet ederse etsin hiç bir sey olmaz zabıta geldiginde komusularından bir kacı rahatsız olmadıklarını belirtirse birsey cıkmaz

derneginiz varsa dernek yetkililerinden de yardım alabilirsin

birinci ihtiyar insana laf anlatmak mı aman ALLAH korusun arkadasım sen sen ol ne dersen de dedginden vazgeciremezsin mahkemeye bile veriri bu tür saygısız dsüncesiz insanlar bizim insanımızda genel olarak var bu özelliik git evinin içine bak her türlü hasere pislik vardır ama senin degere verdigin seylere engel olmak için sana elinden gelen kötülügü yapar neyse mahkemeye veririse muhakkak kazanır imza toplamak fayda etmez kimse sallamaz yani diyecegim su o sahısın ölmesini bekle heheh işin sakası tabi...

valla durumu n varsa baska yere tasın

bence al eline bi demt çiçek çikolata hediyeler falan git elini öpp gönlünü all hatta sana şunu sölimm orda kuş beslemek için para ver eger kiran ne kadarsa atıyorum 300 lira kiramı veriyon dekii..teyzecigim sana 350 vereyim çatıda kuş beslememe izin verdee o zamn yumuşar para her kapıyı açarr :pilot:

ayrıca diger komşularlada konuşup imza toplaman iyi olur ....elinde kapı gibi belge olurr..

ama senin yerinde ben olsam bunalrı yapardım kesin çözüm bu ama hala yok diyoosa zorla besle aslında bu olay ebnim abşıma gelse ben o kadına napcamı bilirdim ama burda ayzılmaz böyle şeylerr..

ıta nere geliyor benim anlamadıgım kendi balkonumda güvercin yetiştiriyorum bundan devlete ne belediyeye nee öle bişi olsun kapıya falan gelsinlerde görelim bakalım ama beni şikayet edeni öle bi korkuturumkii her gün elinde 2 kilo yemle gelri kapımaa...bölelerine yüz vermeyin kuşsever kardeşlerim seslerini çıakrttırmayınn oz amn bi halt yiyemezler korkutun bizim arkadaşın ordada adamın biri 45-50 yaşlarında çocuga yapmadıgını bırakmamış kümesi bile yakmaya kalkmış.. çocukda apartmanın bahçesinde besliyorduu ..dedik tatlı dile bak bi daha yapma kimseye zararı yok bu hayvanların diyee sonra el kol harketleri falan tabi yaşça bizden büyük el kaldırmak olmaz..yaptıgı 1 deil 2 deil ...sonra arkadaşın yanında bana tokat attı...bunu mahallede kıstırıp 3 kişi öle bi dövdükkii bi daha sesini çıkartamadı ama ne dayak adam resmen bırakın diye yalvarıyoduu kurnbanınız olim yapmıyacam falan filan ..sonra bunun oglunu 18 yaşında aynı şekil onunda azını burnunu dagıttık hadi bakim daha yapacanmıı tehdit ediyoduk bunu.. 2 snee oldu o gün bugün çocugu rahatsız etmemiş..şimdi kendi küçük 2 ogluda hastası olmuş besliyorlar.bende ne zamn görsem konuşurum zatyen o oalydan sonra kaç kere özür diledik..,

benim sinir oldugum insanların bilip bilmeden bu güvercin sevdalılarını suçlaması horlamasıı..benimkiler kesin çözüm..

ama burdaki bi çok arkadaş şimdi yanlış anlayacaktır bunlarıı..benim sana deidgim git al hediyelerini iyice konuş sizin eve davet et çay için ..konuş gerekirse haraç ver :ckmk: 10-20 at bişiler susar o merak etmee..geen bi arkadaşım böle çözmüştü işi 300 ytl kira veriyolardı kiraya bişiler ekleyince izin vermiş dayı

valla bencede en güzeli korkutmak. dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememiş atalrımız..

s.a kuş sever arkadaşlar bu işler böyle olmaz öncelikle kaçtane dernek var bakın hiç bir dernek yetkilisi TARIM VE KÖY İŞLERİ muracat edipde bu soruna çare bulamamışlar paris anlaşmasında hayvanları koruma maddeleri ve bu yasa türkiyede yeni yeni uygulamaya başlamıştır çünkü kimse bu yasayı bilmiyor kamu dairesindeki memur bile bilmiyor sayın vural bey bulundugunuz dairede kiracı degilseniz öncelikle karar defderinde böyle bir yazı yok ise ; komşuların imza topluyacaksın yazı başlıgı bulundugun mah adı varsa sok ismi ikamet ettidi binanın ismi oturdugun kat nosu daire nosu oturmakda ..........ne kuşlarından nede ........hiçbir şikayetim yokdiye buna binanada oturan kişi aran iyi olması demektir kardeşim çogunluk lazım çünkü en aynı sorunları yaşadım başardım hem zabıtayı dize getirdim hemde yöneticiyi senin kanuni hakların bunları kullan VE TÜM DERNEKLERE YAZMIŞ GÖRSÜNLER DERNEK KURUPDA DERNEKTE KAGIT OKEY OYNAMAK DEGİL SİZİN SORUMLU OLDUGUNUZ ÜYELER VAR ONLARIN HAKLARINI ARAYIN BULUN UYGULAYIN SAYGILARLA ANKARALI ŞAHİN

sayın vural bey zabıtayı eve sokmayın öyle bir yetkisi yok kanunen yasak zabıtanın eve girmesi

arkadaşlar isimde yanlışlık yapmışım kusura bakmayın eser bey hayvanları sevmeyen insanları sevmez insanları sevmeyen dünyayı sevmez

hiç yumuşak davranmayın yaşlı maşlı dinlemeyip sert çıkın. binada herkesle kavga ettim hiç kimse başa çıkamıo benimle zaten adam bi sölüo ben direk barıom çarıom küfür ediom.kapatıp kapıyı girio içeri.zaten milletde sölüo kızanlara uğrasmayın çoluğunu çocuğunuz var bişey mişey yapar diyolar.onun için sert davranın hiç öle şikayet edicekmiş fln korkutun şikayet ederseniz sonucuna katlanırsınız fln diyin.anasını satim zaten hayatta 2 eğlencem var benim 1 kuş beslemek,2 sigara içmek hayattaki tek eğlencem bu bunlarada karşı çıkan olursa sonucuna katlanır

Geri