latif yıldız
Üye
- Ad Soyad
- latif yıldız
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
biz güvercin severler sürekli elimizdekilerden daha iyisini ararız hepimiz yanlış anlaşılmasın yeni kuşculuğa başlayan arkadalarımızda iyi kuş beslemek ister hiçkimse herşeyin yeri ve zamanını beklemez ben ankarada ikamet ediyorum forumda bi ara ismi geçen elektirikci erdoğan ustamdır bana hep demiştir acale emtme elbet sen bendende iyi kuş besliyeceksin ama bi önce kuşcluğu öğren biraz kendinden birşeler kat der bi keresinde utana sıkıla bi çift kuş istedim verdi allah razı olsun kuşlarının hepsının ne oldugumu bildiğinden getrdiği kuşlar allah var bnm kuşlarımdan daha iyi ama erdoğan amcamın kötülerinden diyim nese kuşları verdi bnde biraz kuşları görünce somurttum bana dediki merak etme bu kuşların hepsi senin hatta şöle bi örnek verdi araba kulanmayı bilmeyenin altına hacı muratmı verirsin yoksa mersedesmi ozaman anladım herşeyin bi zamanı var biraz sabır biraz çaba bide başınızda bu işe gönül vermiş bi ustanız oldmu gerçekten iyi kuşcu olursunuz tabi öğrendiklerinizi yapa bilirsiniz forumda aktif olmaya çalışıyorum ustamdan öğrendiklerimi insanlara aktarmaya çalışıyorum yaşım küçük olabilir ama buna inanıyorumki ustam sayesinde iyi bilgiye sahibim herkese benim ustam gibi birinin yanında kuşculuğu öğrenmesini tavsie ederim saygılarımla bu arada kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın yazmak içimden geldi :slm: