ÜSTADLARI BEKLİYORUM :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçuu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuşçuu_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet yüksel
Meslek
GİRİNİZ
İlgi Alanı
Diğer
Bakarmısınız?

1 hafta önce almıştım eşi de vardı ama bugun kaçtı yumurtlama ihtimalide var bunun ırkı nedir eşmi almam gerek ne yapacagımıda bilmiyorum acaba yaşlımı kuş prof makineyle yakından çektim iyi gözüksün diye anlayanlar bakarsa sevinirim (:

Ekli dosyalar

• DSCN0916.webp
    DSCN0916.webp
    438.9 KB · Görüntüleme: 837
  • DSCN0915.webp
    DSCN0915.webp
    471.8 KB · Görüntüleme: 840
Re: Bakarmısınız?

3-4 YAŞLARINDA DİŞİ OLABİLECEĞİ DÜŞÜNCESİNDEYİM.. :slm:

BU CİNS BESLEYEN ARKADAŞLARIM ; ÖZELİKLERİ HAKKINDA DAHA GÜZEL BİLGİLER SUNACAKTIR.KANAATINDAYIM.

Re: Bakarmısınız?

Cins Öntepe Dişi Çakmaklı Yanına Eş Alırsanız İyi Olur :)

Selamun Aleyküm Abilerim,Kardeşlerim Önceden Konu Açmıştım Değiştirmeye çalıştım ama Olmadı mecburen Yeni Konu Açtım :) Türker Abiyle 30 Dakikaya yakın Bir Sohbetimiz oldu Onunda Tavsiyeleriyle Annemin Emekliye Çıkardığı Şifonyer'ini Ben Alıp Değerlendiricem Sanırım en fazla 3-4 çift kuş Sığar İçine Öndeki Kapı ve Çekmecelerini Söküp Çerçeveli Tel'den Kapı yapıcam Önüne Altına Izgara , Suluk ve yemlik alıcam . Bu eksikleri Tamamlayınca Facebook hesabımda resimleri olan Kanı 20 sene öncesine dayanan Mustafa Eniştem'in ( Öz Eniştem) Sabunilerinden bir Takım Alacağım Sadece Onlar Olacak Onları Üretip Çoğaltıcam :) Niye Böyle Yaptın Derseniz :) Atalarımızın bir Sözü Vardır :) Bende Türker abiden Öğrendim Nerde Çokluk , Orda *okluk :) Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Saygılar

Umut Mehdioğlu

UMUT 13 YAŞINDA ..MERAKLI ..KUŞLARINDAN ÖNCE KÜMESİNE ,YEMLİK , SULUĞUNA ÖNEM VERECEĞİNE İNANCIM VAR..

GÖRÜNTÜLERİNİ DE PAYLAŞIRSIN.. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM .., FAYDALI BİLGİLER SUNACAKTIR..

SEVGİLERİMLE..

Teşekkür Ederim abicim Güzel Yorumun İçin Şifonyerinde Fotoğrafını Atıcam Yakında :)

Saygılar

UMUT MEHDİOĞLU

İşte Abilerim Eniştemin Güvercinleri 20 Seneye yakındır Soyları Eniştemler Besliyor bunlardan 1 Çift Yada Yavru Kızması Alacağım Sizce Nasıl Kuşlar ?

Ekli dosyalar

• snnamk (1).webp
    snnamk (1).webp
    30.3 KB · Görüntüleme: 830
  • snnamk (2).webp
    snnamk (2).webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 871
  • snnamk (3).webp
    snnamk (3).webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 872
  • snneamk (1).webp
    snneamk (1).webp
    44 KB · Görüntüleme: 864
  • snneamk (2).webp
    snneamk (2).webp
    28.3 KB · Görüntüleme: 871
Güle güle beslersin inşallah.Saydıklarını da yaparsan keyifli bir şekilde beslersin.
Dediğine göre enişten de eski bir kuşçuymuş.Onun yanında da bu işin inceliklerini öğrenirsin.
Kal sağlıcakla.Şimdiden hayırlı,uğurlu olsun.

Sağolasın Kerim Abi yanında Takılıyorum Eniştemin Ama Sabah 9 akşam 6 çalışıyo :) İlk Sabah 6'da Uçuruyo bide akşam 6.30 ta falan Sabah Çok Erken Oluyo Soru Sorup Başını şişirmek İstemiyorum akşamda yorgun oluyo :) Anca İzin Günleri :) Sizdende Yardım Bekliyorum esiregemeyin lütfen :)

Allah gönlüne göre versin zamanla bazı şeyler ögrendikce kendini daha çok geliştirip dahada güzel yerler yaparsın kuşlarına özel.Resimlerdeki kuşlarında maşallahı var tekrardan Allah gönlüne göre versin...

sadece izle ve dinle araştır böylece iyi bir tecrube kazanırsın bende 12 yaşımda kuşculuğa başlamıştım

Teşekkürler Abilerim İnşallah Kuşlarımın Resminide Atıcam Yakında:)

Geri