ustalar cevap verirseniz sevinirim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 816

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
2 sorum olucak 1.si arap ve gümüş maviden hangi yavru çıkar(arap erkek,mavi dişi)2.si de arap sürekli dişinin karşısında eğiliyor acaba neden teşekkürler

cevap lütfenn..

Çıkan yavruyu biz bilemeyiz damara bağlı olan birşey damarlarında beyaz varsa beyazda atarlar miski varsa miskide atarlar biri arap biri mavide olabilir bu belli olmaz dişinin karşısında eğilmesininde bi sorunu yok diye düşünüyorum benim erkeklerimde dişilere öyle yapıyordu.

çok teşekkürler

Önemli değil yavrular sağlıklı büyür inş.

ustalar cevap verirseniz sevinirim.. :
USTA DEĞİLİM ama bu konu hakında sana yardımcı olmaya çalışıyım
ne çıkıcagı hakkında çogu zaman %100 yoktur
kuşun atalarına baglılır bakmışsın nenesinin rengini atmışsın bakmışsın dedesinin vs.
egilmesine varsa yumurta yavru çıkmaya yakın oldugu yumutra yoksa yumurtanın hazır oldugu veya yer dar oldugundandır
bildiklerim yanlış olabilir ki yanlışsa affola

erkek eğiliyor dişinin önünde benim düşüncem dişiyi yumurtaya mı çağırıyor acaba?

inş.güzel yavrular çıkarsa paylaşırım (:

tahmin ediyorum
silik şeritli arap
koyu mavi
dumanlı

bunlar herkesin tahminidir

ancak kuşlar soylarındaki renkleri verebilir belli olmaz

bende 6 sene önce bi çift dumanlı vardı 8 yavru aldım
6 sı bozdumanlı çıktı 2 si dumanlı
kuşlar düzdü
2 yavru da arka tepeli çıktı
kardeşim anladın mı şimdi

soylarını verirler

eyw.abicim hayırlısı artık bakalım :)

1. Soru kuşların ne renk çıkacağı hiç belli olmaz hangisinin genleri fazla basarsa onun soyundan renk ve özellik verebilir.Kuşların da beyazlık leke varsa ve damarı sağlamsa peşli,aynalı akkuyruk verebilir ama rengi belli olmaz.
2. Soru Arap erkek eğiliyorsa dişin ufak tefek yapılı olduğundandır değilse tüyde oldukları için dişi kızgın olmayabilir erkek eşleşmek için dişiyi kızdırmak ister.

dişim hafif yapılı biraz ama kızmış çünkü sürekli arapın ağzının içine giriyor ama bi türlü yer yapmadı kendıne şuan arap yumurtaya çagırıyor ama yer yapmadılar halen :(

Geri