ustalar takla severler soruma cevap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
abilerim ustaalrımm benim baba hattı süper bi yavrum var babasının 3.5 sattlik bi uçuşu var..bu 3 satte 25 den fazla sefere geliyor...çıkışı dümdüz 8-9 la göz zevkimi doyuruyor...bu hayvanın yavrusunu aldım...yavruyu şu an 2 haftadır uçuruyorum ve hayvan söküldü yani şu an hala cik cik ötmesine ragmen seside deişmedi daha 1.5 sat yapıyor çatıya sefere geliyor kısa çekiyorr zaten kısa çekmesi gere yavru daha 5-6 vurup kaçıyorr çok açılıyor..kanat sesi ortalıgı yarıyoo yani babası bile bu kadar kanat sesi çıkaramıyor..benim bu kuşum bugün kanat patlattı ve bi çatıya düştü akşam sag salim geldii..bi baktım kanat patlamış..

sorum şuu acaba niye kanadı patladıı patladı dediysem hafif çok ufak yara açılmış kanaış kanat tüyleri kanlıydı..

şimdi bu hayvan için iyi bişimi yoksa kötü bişiymii yanii ilerde uçamazmıı yoksa uçamyı oyunu bırakırmı bi abi dedikii bu kuşş kanat patlatıysa bu kadar küçükken dedii 1-2 ay sonra 4-5 saat yapar 12-13 le çıkar dedi...

tek merak ettigim kuş içinkanat patlatması iyimi kötümü kuş eke eil yavruu..sesi yavaş yavaş deişiyo henüz..

acaba aşırıı eforr ve sarfettigi güçten dolayımı kanadı patladı yoksa bu ilerde dahada iyi olacagının habercisimi..ben gerekli müdaleyi yaptım kanat patlamaları için özel ilacım vardıı sürdüm.kuşlarımı ve tümiyi niyetle kuş uçuranları çok seviorum :slm:

haaa şunuda sölim sitede konya taklacısııyla kırılan kuşlar hakkında bilgi isteniyoduu hemen şunuu sölimm

bu kuşun annesi konya taklacısıı nve deildigi gibi konya taklacıları gerçekten havada çok iiler..bu kuşun annesi konya ırkı..ben şunugördümm konya taklacılarınyla kırılan normal taklacılardan çok iyi yavrular geliyorr..sadece bu yavru deil bundan öncede 2 yavruda böle olduu ama onlar kanat patlatmadı..

6810838.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri