USTALAR

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat demirci
Meslek
mermerci
İlgi Alanı
Kediler
YAVRU TUYUNU TEREGİNİ DİZDİ EŞE GİRDİ EŞİNİ YUMURTLATTI EŞİ YUMURTLADIKDAN SONRA OYUNA BASLADI KUŞLARIN ÜZERİNE GELMEYE TEKE ÇEKTİM GUNDE 1 VEYA 2 SEFER UCURMAYA GAYRET GÖSTERİYORUM AMA KUŞ ALTINI HALA SIKILAMADI YAKLASIK 4-5 GUNDUR TEKE UCURUYORUM ŞİMDİYE KADAR ALTINI YAPMASI GEREKMIYORMU YADA YAVRUNUN CIKMASINI MI BEKLIYECEK ??

mermerci-vedat' Alıntı:
YAVRU TUYUNU TEREGİNİ DİZDİ EŞE GİRDİ EŞİNİ YUMURTLATTI EŞİ YUMURTLADIKDAN SONRA OYUNA BASLADI KUŞLARIN ÜZERİNE GELMEYE TEKE ÇEKTİM GUNDE 1 VEYA 2 SEFER UCURMAYA GAYRET GÖSTERİYORUM AMA KUŞ ALTINI HALA SIKILAMADI YAKLASIK 4-5 GUNDUR TEKE UCURUYORUM ŞİMDİYE KADAR ALTINI YAPMASI GEREKMIYORMU YADA YAVRUNUN CIKMASINI MI BEKLIYECEK ??

slm vedat güzel beklenmesi gereken zamana kadar beklemişssin bu önemli kus su an sorunsuz bu dahada güzel yani enseymis tüymüş es durumu gibi bir mazeret kalmamıs ama 4 5 günle olacak sey degil sen yinede sabah aksam aynı saatlerde düzenli olarak antremanını ver lakin kimi kusu es kimi kusu yumurta kimi kusuda yavru degiştirir kimi kus 2nci agız yavruda baslar kusu tanmıadıgını sanıyorum gerekli sabrı göstermissiniz düzenli uçumunu saglayıp yavru görüp sonrasınıda bekleyiniz varsa içinde zaten verir çünkü kusun bir mazereti kalmamıs insallah diledigin gibi olur güle güle besle daha USTA olamadık kendimice birikimlerimi paylasmak istedim

SAYGILAR

eyvallah usta kuşun dediğin gibi bi mazereti yok diyor herkez inşallah bakalım beklemedeyim kuşun annesini babasını tanıyorum ucurdum gordum ama yavruda bı turlu kısmet olmuyo bakalım beklıcem su an dediğim gibi hergun en az bır kere ucurmaya gayret gösteriyorum hayırlısı artık ama kuş başladı normalde altına tek kuş acıyorum ılk ıkı gun 3-5 sefer yaptı tek kuşun üzerine sonra geri gevşedi acaba yumurtaya yattığıdanmı neyse daha cok beklemem gerekiyo sanırım saygılar

kardeş bence cok geç ben yavrularım cıksın büyüsün catıya uctugu zamandan 1ay sonra o kuşu eke bir kuş ile kümese 50m uzaklıktan fırlatıyorum kuşda eke kuşun yanında ucuyor ... kuşda oyun varsa bu zaman gösterir göt atar kanat vurur bende suanda 2 yavru ucuyorum kuşlarım sorunsuz takla atcak duruma geldiler daha 2-3 aylık yani düşün:)) teki takla atıyor öteki göt vuruyor... bu kuşlar 2 aya kalmadan cok fena oynuycak ama kardeş yavrulaırna dikkat et pırıltıya cok fena aldanırlar en ufak pırıltıda giter söylüceklerim bu kadar

eyvalah :) her yiğidin yogurt yeyişi farklı tabi

Geri