USTALARA SORU (YAPIŞMA BELİRTİSİMİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HLt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HLt-06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halit yanık
Meslek
KAMU ÇALIŞANI
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle tüm kuşcular ailesene selamlar.Uçum alanım bahçemin kenarında ,ön taraf açık ama kuşun konacağı yerde çam ağaçları var, ileri çıkaramıyorum bir metrelik duvar var,kuş hediye geldi yavruya kusmadı henüz ,yarım saat felan uçuyo seferli inişi perdahlı ama bazen ağacın altına atlıyo bazende oyuna geldiği zaman ağaca atlıyo.Bu kuşda bi eksimidir yavrularında bu özellik görülebilirmi ?

Selamlar,

Bahsettiğimz durum bu videodaki arap gibi mi?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7jh8xZmhWZw[/youtube]

Eğer durum bu videodaki arap gibi kendi yerine çöküp , yan taraflarındaki yüksek bina veya ağaç gibi yerlere tutunmak ise ben bu kuşu ustaların verdikleri bilgiler doğrultusunda elden çıkardım.Elden çıkarmasam bile bu hareketi yapıyorsa bu kuşu ne uçurabilirim nede keyif alabilirim. :slm:

takla atmayıp perdahlı inerse sorun yokta uçup uçup yaboz gibi çatıya konarsa o zaman yapışma var ama bekle kuşu iyi uçur iyi gözlemle yavrusunu dene ondan sonra bi kanıya varırısın....

ağaca inenler özel kuşlardır iyi usta kuşudur nerenin kuşu

HLt-06' Alıntı:
Öncelikle tüm kuşcular ailesene selamlar.Uçum alanım bahçemin kenarında ,ön taraf açık ama kuşun konacağı yerde çam ağaçları var, ileri çıkaramıyorum bir metrelik duvar var,kuş hediye geldi yavruya kusmadı henüz ,yarım saat felan uçuyo seferli inişi perdahlı ama bazen ağacın altına atlıyo bazende oyuna geldiği zaman ağaca atlıyo.Bu kuşda bi eksimidir yavrularında bu özellik görülebilirmi ?
http://www.izlesene.com/video/asker-mustafa/6870578 bu videoda yapısma yer yapma ile ilgili konusmaları dinleyiniz bana göre sizin anlatımınız kusun yer yapmasıdır ama yer yapma ile yapısma ayrı seylerdir lakin yer yapmada bana göre makbul degil çünkü neticede kusdan istenilen verimi devamlı alamıyorsunuz

Kerim TÜRK' Alıntı:
Selamlar,

Bahsettiğimz durum bu videodaki arap gibi mi?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7jh8xZmhWZw[/youtube]

Eğer durum bu videodaki arap gibi kendi yerine çöküp , yan taraflarındaki yüksek bina veya ağaç gibi yerlere tutunmak ise ben bu kuşu ustaların verdikleri bilgiler doğrultusunda elden çıkardım.Elden çıkarmasam bile bu hareketi yapıyorsa bu kuşu ne uçurabilirim nede keyif alabilirim. :slm:

evet kuş oyuna başlıyo oyun sırasında ağaca atlıyo

hangi bölgeden gelme nerenin kuşu hangi ustadan aldın o ırkta varmı böyle bir durum bence bir sor damar sahibine

Kuş ankaranın kuşu gölbaşında bi abimizden gelme bana başkası aracılığıyla geldi sorsamda zaten yapışmaz iyi derler

BENCE KUŞUN SOYU İLE ALAKALI BİR DURUM DİĞERLERİNDE VARMI BU ANKARADAN GELEN KUŞA HASMI ONADA NERDEN GELDİ ODA YAPTIMI KUŞ MECBURİYETE KALIPMI YAPTI BAKMAK LAZIM GERİYE DOĞRU

Teşekkürler ilginiz için kuşun eşi yumurtlamış bu gün artık mecbur yavrusuna bakacağız.

Bahsini ettiğim dumanlı.

YAPISMA GELIP LAP DIYE DUZDEN GUT GBI KONDUGU GIBI TAKLALIDA YAPISIR

Geri