ustalarım yardım ederimisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kazimsu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın
Meslek
fer
İlgi Alanı
ben istanbul bostancıda oturuyorum.buralarda pek güvercinci yok.uygun fiyata sağlıklı ve damızlık kuş nerden bulabilirim=)bu civarda oturan arkadaşlar kazıklanmadan sağlıklı nerden kuş alabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
aradığım cinsler
bango
baska
bağdat

ne kadar güzel bir olay hem üçkağıtcılar hobimizi kullanarak para kazanmamış oluyor hemde yetiştiricilerimiz istediği kuşlara ulaşmış.
istanbuldaki yetiştiricilerimizin arkadaşımıza yardım etmelerini rica ediyorum.

Walla en Gazi Osman Paşa Gazi Mahallesinde Oturuyorum.Aradığın Kuşlardan Bi Tek Baska War. Gelebılırsen Konuşuruz.

EFKARLI_ÇOCUK

SAFAKÖY İNÇNÜ MAHALLESİNDE OTURUYOM 20 LİRAYA 1 ÇİFT GÜZEL TAKLACI BULURUZ

Valla oraları pek bilmiorum=) taklacı aramıorum da ortak bierde bulussak=)

ya başka kmse yokmu bedava isdemiorumki nese hakkı o fazlası zaten haram.
ama anlaşlan kmse ilgilenmio =(

önce hangi kuşu besleyeceğine karar vermelisin daha önce beslemediysen yerin yüksekte ise kelebek besleyebilirsin cins kuş beslemek istiyorsan bango besle veya bulabilirsen kırma baska

ya yukarda cinsleri yasdım kümesim yerde daha önce posta besledim.
ama buralarda güvercin satan biyer yok bilen varöı bide ben pet shop ggibi deilde düzgün bi yetiştiriciden almak iisderim

haftasonu ıstersen avrupa yakasına gelme durumun varsa beraber edırnekapı kus pazarına gıdelım. veya persembe yada cumartesı aksamı avcılar kuscular dernegındekı mezata da gıdebılırız ama aksam gez saatte oluyor...

ya ben o edrne kapıdakini biliorum çok gselde nası gececem oraya emn önüne geldim ordan sonrasını bilmiorum =(
ama gelmek çok isderim=(

taksıme gel beraber gıdelım ;) cumartesı knusalım [email protected] istediğin kuslardan ben beslemıorum yoksa bı ıkı cıft verırdım sana, sanırım tasınmamız gerekıo cunku cogu kusu satıcam yada degerını bılıcek ınsanlara verıcem...

Geri