snn çankaya
Üye
- Ad Soyad
- sinan çankaya
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çayırda bir uçum kümesi oluyor Türker abi kuşlar orayı biliyorlar. Oraya girip taşıma sandığına alınıyorlar arabayla evlerine gidiyorlar. Hasılı kümesi sadece otel olarak kullanıyorlar.[email protected]' Alıntı:YANİ, KUŞLARI EVDEN ÇAYIRA GÖTÜRÜP ÇAYIRDA UÇURUYORSUNUZ KUŞLAR DA ÇAYIRA MI İNİYOR..
BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM..
EĞER ÖYLEYSE, KÜMESLERİ DEĞİL ORASI NASIL İNİYORLAR..?
valla ne yalan soyleyeyım bizde bekledik fatih abinin yolunu en sonunda cayıra geldi. Allah ın ıznıyle inşallah havadaki kusun altında semaver cayı keyfi yapacagız.yorumlarınız ıcın teşekkur edıyorum herkese selamlar ve saygılar...yunus81' Alıntı:Merhaba;
Benim de yavrularımızı çayırda ilk kez görüşüm.
Fatih'e bu yıl başarılar diliyorum; inşallah bizi ve çevremizi kuşa doyurur.
Sinan kardeşimize de teşekkür ediyorum, paylaşımı için.
Selamlar.
Şenol
Artık bundan sonra ali kardes kaldımız yerden devam ederız ınsallah.ali çankaya' Alıntı:maşallah hepsi cok guzeller fatih abinin cayırda hem gozumuz hemde gonlumuz yeterınce doydu ızlerken cok keyıf aldık ve muhabbetler cok koyuydu. Allah kazasız belasız ucurumlar nasıp etsın dıyorum.bu arada sinan kardesımede paylasımı için tesekkur edıyorum
saygılar
ali çankaya
Asıl ben sıze tesekkur edrım Mustafa abiM.TURAN' Alıntı:Selamun Aleyküm
Maaşallah Şenol hocam kuşlar da güzel çayırda çok güzel Fatih kardeşimizin resimdeki duruşuna bakılırsa bu sene çok dehşet kuşlar uçuracağım der gibi,Allah CC kazasız belasız hayırlısı ile uçurmayı nasib etsin.Ayrıca bu resimleri çekip bizlerle paylaşan Sinan kardeşimize de çok teşekkür ediyorum.