üstatlardan yorum bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

aliiş

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali iş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
öncelikle hayırlı akşamlar. umarım konuyu doğru yere açmışımdır. bugün eniştem bana 3 çift güvercin hediye etti 1 çifti miski şebap 2 çifti basık öntepe sabuni ve kuşlarda sorun olduğunu söyledi sorun ise yaklaşık 2 ay önce kuşları bir arkadaşının küümesine koymuş geçici olarak ve o arkadaşının ağzı yaralı bir kuşu varmış. bu vatandaş kuşun ağzındaki yara çiçeğin başlangıcı imiş ama vatandaş o yarayla oynaya oynaya ura çevirmiş ve bir eczacı arkaddaşından bu kuş için bir ilaç istemiş . çok değerli işgüzar eczacı arkadaşıda kendi mantığına göre bbir karışşım yapıp bu vatandaşa vermiş . suya katılıp verilen bir karışım. sıvı mı yoksa toz mu onu bilemiyorum . ve olayın finali bu işgüzar eczacının yaptığı ilacı kullanan acemi kuşçu vatandaş kümesindeki tüm dişi kuşların yumurtlama tohumlarının dökülmesine neden oluyor. bunu eniştemin ağzından duymasam inanmam ki kendi gözüyle görmüş ve çocuğa bağırmış çağırmış ama işş iştenn geçmiş bende kuşları beşğenmiştim diye banna hediye etti ve inşallah tekrar yumurtlamaya başlar dedi. şimdi sorum şu bu kuşlar tekrar yumurtlarmı ve bu yumurta tohumlarını yerine getirecek bir ilaç yöntem gibi bir şey biliyormusunuz . şimdiden yorum yazan arkadaşlara , üstatlara şükranlarımı sunuyor hayırlı akşamlar diliyorum...

eğer tohum verme özelliğini yitirmiş ise tekrardan gelme ihtimali çok çok zor diye düşünüyorum acaba kesin mi tohum verme özelliğini yitirmesi belki kuşlar hastalıklarla uğraşmaktan dinlenmeyede almış olabilir kendini

AGIZDAN ORAL YOLLA VERLEN Bİ İLAÇ HAYVANLARI KISIR ETMEZ MERAK ETME DİŞİ KUŞUN YUMUYRTLAMAMASI İÇİN ANCA JERAHİ BI YÖNTEMLE YUMURTALIKLARINI ALMAN LAZIM ANCAK VERILEN ILAC ERKKELERDE BI SORUN OLUŞTURABILIR BAK BU ARADA İLACI SEN BI İALCIN İSMİNİ ÖGREN BAKALIM

Geri