ÜSTÜ KAPALI TERAS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hewal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hewal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat demir
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
ABİLERİM KARDEŞLERİM ONCELIKLE BEN USTU KAPALI BI TERASTA GUVERCIN BESLIYORUM BENİM KUSLARIM KENDI CATILARINA İNMİYOLARLAR NASIL ALIŞTIRABİLİRİM VE USTU KAPALI TERASA OYUNLU KUŞ İNDİREBİLİRMİYİM VE TERASTA BESLEYEN ARKADASLAR VARSA YER TEMİZLİĞİ İÇİN NELER YAPIOLAR

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİR TEŞEKKÜRLER.

indirirsinde catın diger çatılardan yüksekse iner ama alçakta kalıyosa zor yan çatılara karsı çatılara inip sonrada senin çatına inerler birde kuslar mardin oyunluysa zor inerler düz kus besle hem iyi alısıyo hemde senin çatına direk inerler bende besliyorum kapalıcatı ama benim kümes tavanın üstünde monteddim kuslar içine girip çıkıyo yanımdaki catılarda 2 3 katlı gelip takla ata ata iniyorlar hemde oyunlular ama senin yanındaki catılarda alçakta ise iyi konarlar senin çatına kümesi tavanın üstüne yap ben öyle yaptım çabuk alıstılar eğer tavanın üstüne cıkmaya korkuyosan kusların ayanı inciltmeden bagla öyle alıstır 2 hafta dursun hergün çıkar öyle sonra ayaklarını açarsın sal tavanın üstüne ama hemen uçurma erkekleri sal yem ver catıda dişilerinde ayakları baglı dursun sonrada öbür haftada dişileri sal sonra gün gectikçe uçurursun

benım bına butun catılardan yuksek ama abı tavan la balkon arası fazla uzun değil ama dediğin gibi yapcam abide düz kuslarda vardı onlarda ınmıyodu catıya acaba ben poşetle kaldırdıgım ıcınmı konmuyolar anlamadım.

kardes mühtemelen sen kusları ürkütmüssündür yada uçurucagın zaman kusları catıya sal cok cok az bir yem at yesinler su felan verme ac karnına sopayı salla ıslık cal kaldır onlar tura girer inecegi zaman da karınları ac oldugu için sen yemi sallayınca çatıya iner bide yemi atacagın zaman bi sese alıstır ineerler

abi ayak baglamayı nasıl yapıcam kusların tek ayaklarını baglıcam catıya atıcam dıme sonrada ıpı cekıcem gelcekler

evet öyle ama hızlı cekme fazla inciltme

bende üstü kapalı terasta yapıodum kuşları karşı çatıya alıştırdım karşıdaki eve kuşları çahırıodum gelince aniden poşet çek,odum 20 tanesi birden uçuyodu her hafta kuş tutuodum karşı çatıo iniodu yabancı :D bende çekilodum benimkilerle bir gelip kümese giriolarda :D

kardes nasıl yapıyon sen bu işi biz bile kapalı catıya çıkmaya korkuyoruz sen nasıl taqvanın üstünden indiriyon kümese

Emre abi yeni getirdiğim kusların genelde kaçırıyorum alıstıramıyorum çok zor alısıyolar onun için ne yapmam gerekiyo kuslar catıyı ve etrafını göremiyolar ne yapmam lazım.

dedimya ayaklarını bagla sal diye yada bitane telli kafes yap çıtaların hertarafını tele kapla kusları içine at dısarıyı görürler içinede yem at yesinler aksam olucada k ümese sokarsın

eywallah abi kuslar alıstı catıya kusları catıda yemlıyorum ordan baska bı yere ınmıyolar.

dediğim gibi karşıya alıştır karşıda bir binaya olmadı elektirik direhine :D benim ilk sokağın ortasına konmuştuda geldi :D güvercinin kümesini görmüyomu eline kuş al kuşu elinde göster :D ben bilmiodumda kuşun ayağına ilk ip bağladım :D öle alıştırdım :D şimdi 20 tane kuşum var 8 tane yumurtam :D

kanatlarını kes teleklerini :D 1 ay gibi sürede uzar kuş zaten 1 ayda ortama ayak uydurur hiç zorlamıcan kuş ztn kanadının teleği büyüdükçe hafif hafif uçmaya başlıcak kümes üstü filan kuş içinden kalkı vercek bir gün bi yere konar konarsa da eline kuş al elinde göster mümkünse alıştıracaksan kuşu pazar günü yapma herkez kuş uçuruyor o zmnalar kaçırırsın alamazsında ben :D yeni başlarken :D ilk kuşumda :D ayağına ip bağlamıştım unutmam :D kuşu alime alıp atıodum kapalı terasta karşıya konup geliodu :D elektirik direğine filan öyle öyle birden kalkmaya başladı filan :D

Geri