UTK TIPPLER CLUP / KOSOVA dan getirttigim yeni damizliklarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesistanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Çetin
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
kuslar %100 Gorden Hughes kanidir...

kosova tippler klup uyesi Manush Bakaj bey bu kan ile son yillarda kosovada surekli sampiyon oluyor yarislarda 15+ 16+ 17+ 18+ 19+ saat ucuslarda... Turkiyeye bu Gorden Hughes kan kuslari hayirli ugurlu olsun..

Ekli dosyalar

• SDC16458.webp
    SDC16458.webp
    235.7 KB · Görüntüleme: 2,359
  • SDC16476.webp
    SDC16476.webp
    171.3 KB · Görüntüleme: 2,371
Re: UTK TIPPLER CLUP / KOSOVA dan getirttigim yeni damizlikl

hayırlı olsun abi merakla seni takip edecegim seni.Postalarında bu cinslerden çıktıgını duymuştum .Yıl içinde aldıgın yavruları ve gözlemlerini yazarsan memnun olurum. Kosovaya gitmeye gerek yok artık sana geliriz =)

27mb27' Alıntı:
hayırlı olsun abi merakla seni takip edecegim seni.Postalarında bu cinslerden çıktıgını duymuştum .Yıl içinde aldıgın yavruları ve gözlemlerini yazarsan memnun olurum. Kosovaya gitmeye gerek yok artık sana geliriz =)

selam kardes bunlar Posta guvercini degil Tippler guvercini :)

maşallah, bir işe gönül verip sonuna kadar koşturmak güzel bir şey.. Allah uzun ömür, bol yavrular nasip etsin..

(söylemeden geçemeyeceğim, bu kuşlar bana havada veya normal bir çatıda denk gelse, cami yozu der kışt kıştlarım :)))

FeLix_' Alıntı:
maşallah, bir işe gönül verip sonuna kadar koşturmak güzel bir şey.. Allah uzun ömür, bol yavrular nasip etsin..

(söylemeden geçemeyeceğim, bu kuşlar bana havada veya normal bir çatıda denk gelse, cami yozu der kışt kıştlarım :)))

MESUT ABİYE KATILIYORUM KUŞLARIN MAŞALLAHI VAR UMARIM YAVRULARINI ALIP EN GÜZEL ŞEKİLDE BAKARSINIZ HAYIRLI OLSUN :slm:

enesistanbul' Alıntı:
27mb27' Alıntı:

selam kardes bunlar Posta guvercini degil Tippler guvercini :)
bende posta demedim ki abi =) postanın ne oldugunu biliyoruz ben sadece bu kuşla akrabalıgı var dedim. yabani kuşlar posta karışımı birşey dikkatimi çekti o yüzden

FeLix_' Alıntı:

YABANİLERDE BU KUSLARDAKİ GÖZ VARMIDIR MESUT (: (:

evet vardır.

ülkemiz ikliminde bu kuşların 16+ ve 20+ saat uçtuklarını nasıl göreceğiz veya kaç gün göreceğiz. Zira şurada 2 saat uçan taklacıları bile kesintisiz izlememiz mümkün olmuyor. Yırtıcılar yüzünden

Hayırlısı olsun tekrar,

sgy,

ceykoxx' Alıntı:
evet vardır.

ülkemiz ikliminde bu kuşların 16+ ve 20+ saat uçtuklarını nasıl göreceğiz veya kaç gün göreceğiz. Zira şurada 2 saat uçan taklacıları bile kesintisiz izlememiz mümkün olmuyor. Yırtıcılar yüzünden

Hayırlısı olsun tekrar,

sgy,

selamlar... klupten hakem heyeti geliyor kuslari izlemeye biraz arastir yerli yabanci tippler kluplerinin bu kuslar hakkindaki bilgilerini her klubun internet sitesi var bizim sitelerimiz http://www.btktr.com http://www.ntutr.com bu iki site... turkiye bu kuslara cok yabanci ve acikcasi hic kimse tippler irkini dogru duzgun tanimiyor.. bos beles iddialara giren bir suru insan var benimle 10 saat ucsun ne istersen vereyim gibilerinden laflar edenler :) 10 sat bu kuslar icin hic bir sey degil.. tippler irkindan hic anlamayan bir besleyici bile bu kuslari 10 saat ucurabilir daha dogrusu kuslar ucar.. 10 saat uzeri ucuslar icin yani senin sordugun 16+ 20+ saatler icin biraz bu kuslardan anlamak gerekiyor ulkemizin rekoru 16 saat 03 dakika Gunay Coskun abiye ait... 17+ ucuslarda oldu fakat diskalifiye bir yaris kuralindan dolayi bu ucus sayilmadi... ve yaris harici bu yil turkiyede Hatay da ogretmen bir abimiz Kansu Gunes Alkim bu yil 16+ 19+ ve 21saat58 dakika ucurdu... klupten hakem talep etmis olsaydi bu yil yeni bir dunya rekoru kirilmis olucakti turkiyeden.. kismet onumuzdeki 2013 sezonuna artik..

saygilar...

yorum yapan tum arkadaslara tesekkurler..

Tippler irkinda renk ve herhangi bir fizikii ozellik onemli degildir aranilan tek sey pedigreli ve dunya sampiyonlugu olan bir soy... bunun disindakiler tefarruattir.. Tippler irki karsiliksiz bir sevdadir...

Maşallah yabanilere...
Hakikaten alacalı bulacalı budapeşte kırıklarının tippler olduğu yerde bunlar da ancak yabani olur. (:
Güzel günlerde üretmeniz, güzel yavrularını uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Tamam artık bundan sonra beyaz göz yabanilere plaka halka takıp satışa sunabiliriz (: Şaka bir yana 21 saat çok ciddi bir rakam bu işe gönül verip her yerde her şekilde uğraşmanız güzel ve bu tiplerr türü ile bizleri temsil ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum...

Kerim TÜRK

Geri